Θοδωρής Ρακιτζής: «Όσα ακούστηκαν για το ρεπορτάζ μου έθιξαν την υπόληψή μου»
Πρωινές εκπομπές

Θοδωρής Ρακιτζής: «Όσα ακούστηκαν για το ρεπορτάζ μου έθιξαν την υπόληψή μου»

Θοδωρής Ρακιτζής: «Όσα ακούστηκαν για το ρεπορτάζ μου έθιξαν την υπόληψή μου»

Ο Θοδωρής Ρακιτζής απάντησε στα σχόλια για το ρεπορτάζ του για την Ελεονώρα Μελέτη

Ο Θοδωρής Ρακιτζής μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και απάντησε στα σχόλια για το ρεπορτάζ του που έβγαλε μετά την είδηση πρόωρης διακοπής της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Πρέπει να πω μερικά πράγματα γιατί έχει γίνει μια παρανόηση όλων αυτών που είπα το Σαββατοκύριακο. Εγώ είχα μια πληροφορία, αυτό δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει κανείς. Για το ”σε εισαγωγικά” του κυρίου Μελά, θέλω να του πω ότι έχω και εγώ τηλέφωνο και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε να διαψεύσει την πληροφορία αυτή με το δικό της τρόπο και της βγάζω το καπέλο. Την ξέρω καλύτερα από όλους και είμαι ο άνθρωπος που έχει καλέσει πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον στην εκπομπή της. Εγώ όμως δυστυχώς όταν έχω μια πληροφορία το συναίσθημα μου δεν θα με ”καπελώσει”. Αυτό που έκανα ήταν να βγάλω την πληροφορία. Όλα όσα ακούστηκαν για το ρεπορτάζ μου για τους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη έθιξαν την υπόληψή μου», τόνισε ο δημοσιογράφος και στράφηκε κατά του Γρηγόρη Μελά και του Νίκου Συρίγου.

«Να με υποτιμούσε η Ελεονώρα θα της έβγαζα το καπέλο. Ζητάω συγγνώμη που ανάγκασα έναν άνθρωπο να βγει και να μιλήσει ταραγμένη. Την αγαπάω» είπε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Χείμαρρος η παρουσιάστρια – «Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται»