Τίμος Ζαχαράτος: Δύο ατυχήματα για τον μάγειρα της Δανάης Μπάρκα
Πρωινές εκπομπές

Τίμος Ζαχαράτος: Δύο ατυχήματα για τον μάγειρα της Δανάης Μπάρκα

Τίμος Ζαχαράτος: Δύο ατυχήματα για τον μάγειρα της Δανάης Μπάρκα

Ο τηλεοπτικός μάγειρας του «Πάμε Δανάη» είχε δύο ατυχήματα και η παρουσιάστρια έδωσε εξηγήσεις

Στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη» μπήκε το πρωί της Δευτέρας (18/9) η Δανάη Μπάρκα, καθώς ο μάγειράς της, Τίμος Ζαχαράτος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.

«Να σας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που δεν σας τα έχουμε ξεκαθαρίσουμε από την Παρασκευή», ξεκίνησε να λέει η Δανάη και συνέχισε:

«Ο Τίμος μας δεν είναι εδώ, είχε ένα ατύχημα την Παρασκευή. Για την ακρίβεια είχε δύο ατυχήματα. Φτάνω το πρωί της Παρασκευής εδώ και μου λένε κόπηκε ο Τίμος. Όντως είχε κόψει το ένα του χέρι με το μαχαίρι. Μπαίνω στην κουζίνα του λέω “αχ σε φάγανε, σε ματιάσανε” για το πρώτο ατύχημα, αλλά την ώρα που μαγειρεύει ο άνθρωπός μας, κόβει και το άλλο του δαχτυλάκι. Αυτό είναι μάτι, το ξέρουμε. Δεν έχει κόψει το χέρι του ποτέ σε κουζίνα, μου το είπαν και οι συνεργάτες του.

Τα καταφέρνει ο ήρωας όμως, μαγειρεύει. Βγάζει όμως το γάντι και είχε ένα έντονο και βαθύ κόψιμο. Ας μην το περιγράψουμε. Φεύγουμε όλοι μαζί,  με τους ανθρώπους της παραγωγής, πάμε στο ΚΑΤ, του το έδεσαν, γλιτώσαμε πολύ πράγμα, τα χειρότερα. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορεί να μαγειρέψει, ελπίζουμε αύριο να έρθει και θα τον βοηθάμε».

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πλάνταξα στο κλάμα»