Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις»
Πρωινές εκπομπές

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις»

Όσα είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι

Καλεσμένη στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν το τελευταίο διάστημα ότι γίνονται πολλά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Και μεταξύ μας μπαίνουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε, να διαψεύδουμε πράγματα. Να κουνάμε το δάχτυλο, να κάνουμε μαθήματα. Ακόμα και αυτός ο τρόπος έχει μπει στο στόχαστρο που συζητάμε και ξανασυζητάμε ενώ είναι δεδομένα πια. Από τηλέφωνο άλλο τίποτα. Το να σε πάρει κάποιος τηλέφωνο το βρίσκω υγιές. Το να σε πάρει και να δεις να λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες ή να γράφεται, με προβληματίζει. Όταν σε πάρει ο άλλος τηλέφωνο έχεις τη δυνατότητα να το λύσεις, να πεις μια συγγνώμη, να έρθεις σε κόντρα. Εμένα μου αρέσεις οι ξεκάθαρες σχέσεις. Προτιμώ να σε πάρει ο άλλος και να σε βρίσει και να έχεις τη δυνατότητα να το λύσεις. Να πάρω τον Λιάγκα να πω τι; Σε αυτή τη δουλειά χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή, η αλήθεια πάντα λάμπει αν έχει βάσεις. Αν είναι αλήθεια αυτό που λέμε θα φανεί στο χειροκρότημα. Εγώ γιατί να μπω σε κόντρες;

Επειδή έχω βρεθεί στη δύσκολη θέση να πάρω κάποιον ακόμα και αν είμαι 100% σίγουρη για το ρεπορτάζ. Αν ο άλλος μου πει ότι ισχύει αλλά δεν θέλω να το βγάλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να το βγάλω. Θα δώσω και τον λόγο μου και θα πω ότι από εμένα η είδηση αυτή δεν θα βγει. Το ρεπορτάζ είναι την ώρα που λέγεται!

Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Εγώ δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν! Το έχουμε πει και στην εκπομπή, έχουμε πει ότι από δω και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση. Εγώ προσωπικά αλλά και η Σταματίνα, μόνο με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου. Κι αυτό δόθηκε πάνω σε μια συνέντευξη, όχι για σένα γιατί όνομα δεν αναφέρθηκε ποτέ. Επειδή μπορεί να την πάθεις στο δευτερόλεπτο και μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και για πράγματα που είναι πιο ευαίσθητα στέλνουμε μήνυμα, παίρνουμε τηλέφωνα.

Τα παιδιά είναι μια κόκκινη γραμμή. Επειδή ως χαρακτήρας δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στο τηλεοπτικό τα έχω ζήσει σχεδόν όλα. Ένα αποκλειστικό λιγότερο δεν θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δεν θα μου προσφέρει κάτι. Υπάρχει για όλους χώρους.

Τα κανάλια και οι σταθμοί που θέλουν τα μεγάλα ονόματα μπορεί να τα προσεγγίσουν από τον Οκτώβριο. Φέτος λήγουν τα περισσότερα συμβόλαια οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Υπάρχουν κανάλια που έχουν αποφασίσει ήδη τι θα κάνουν. Για τον Λιάγκα έχει αποφασιστεί ότι πάνε για ανανέωση συμβολαίου για το πρωινό. Για τον Αρναούτογλου επίσης πάει προς ανανέωση. Στο STAR φαίνεται ότι η Χατζίδου και ο Παύλου πάει επίσης προς ανανέωση. Μπορεί στο τέλος να υπάρχει και μεγάλη αλλαγή. Μπορεί να υπάρξει ανατροπή με τον Λιανό. Επειδή τον έχουμε σταμπαρισμένο ότι είναι Ατζούν, μπορεί να μην είναι και του χρόνου ή να έφτασε και πέρυσι να μην ήταν και την τελευταία στιγμή έγινε κίνηση ματ, δόθηκαν χρήματα παραπάνω και παρέμεινε».

Διαβάστε επίσης

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω χάσει 10 κιλά λίπος τον τελευταίο χρόνο»