Τιτίκα Στασινοπούλου: «Με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και βλέπω τον Ψάλτη αφού με πιάνει… εμετός»
Πρωινές εκπομπές

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και βλέπω τον Ψάλτη αφού με πιάνει… εμετός»

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και βλέπω τον Ψάλτη αφού με πιάνει… εμετός»

Η ηθοποιός μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Κορόιδο με τους άντρες» δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε παλαιότερες σχέσεις της, στον σύζυγό της, αλλά και στον Στάθη Ψάλτη.

Η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις και τις επιλογές που έχει κάνει, αλλά και για την απώλεια του συζύγου της.

«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση… να «τα φτιάξουμε» μέσα σε σούπερ μάρκετ. Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Για τον σύζυγό της ανέφερε: «Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό. Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναικά και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα».

«Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι «έχει δουλειά» και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», συμπλήρωσε.

Για τον Στάθη Ψάλτη τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Αν γνώριζαν ότι θα συνεργαστώ με τον Στάθη Ψάλτη, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά. Όταν το έμαθα είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει… εμετός», αποκάλυψε.

«Η θέση του Ανδρέα μικρούτσικου στο πάνελ είναι μια υποβίβαση, δεν του πάει. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί και καλόψυχος. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας συμπαθέστατος συνάδελφος, όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κοροΐδο», πρόσθεσε σχετικά με διάσημους που γνωρίζει.

«Μου αρέσει τα εγγόνια μου να με λένε γιαγιά, είναι ο καλύτερος τίτλος», ανέφερε κλείνοντας η ηθοποιός.