Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για την αιματηρή σκηνή που σόκαρε
Πρωινές εκπομπές

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για την αιματηρή σκηνή που σόκαρε

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για την αιματηρή σκηνή που σόκαρε

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τελευταία σκηνή που παίχτηκε στο τελευταίο επεισόδιο του 2023

Ο Γιωργίκης Προβιός από το Προξενιό της Ιουλίας, είναι ίσως ένας από τους πιο μισητούς ρόλους που παίζονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, από την άλλη, ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος τον υποδύεται, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της εληνικής τηλεόρασης.

Ο Μελέτης Ηλίας, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13/2, στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και για τη σκηνή που σόκαρε τους τηλεθεατές, στο τελευταίο επεισόδιο του 2023.

 «Ηρεμία πριν από την καταιγίδα..»

«Ο Γιωργίκης διανύει την ηρεμία πριν από την καταιγιίδα. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Η Ιουλία έχει την άγνοια για το τι θα αντιμετωπίσει, όχι τόσο από τον ίδιο, αλλά από το περιβάλλον του. Ο Γιωργίκης προσπαθεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του και η Ιουλία σαν να έχω την αίσθηση ότι θα αλλάξει απέναντί του. Προς το παρόν τον φοβάται, δεν τον έχει συνηθίσει, την τον φόρεσαν με το ζόρι», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Γιωργίκης με το παρελθόν που έχει σίγουρα θα βγάλει ζήλεια, έχει σκοτεινές πλευρές τις οποίες προσπαθεί με το ζόρι να τις κρατήσει μέσα του. Το παρελθόν έρχεται και σε βρίσκει. Όταν μπαίνει η αμφιβολία στο μυαλό του, βγαίνουν ένστικτα», τόνισε και αναφέρθηκε στη σχέση του ήρωα με την αδερφή του, Χάδω.

«Δεν θα ήθελα να το έχει κάνει…»

Αναφορικά με το παιδί της Ιουλίας, δήλωσε: «Είναι ένα μελανό σημείο το αν θα το μάθει, γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη. Ήταν μόνο η υποψία. Μπαίνουν λόγια και η υποψία είναι χειρότερη. Αυτή η υποψία μάλλον θα του μπει, γιατί ο Γιώργίκης το ζει για δεύτερη φορά, γιατί και ο Χρήστος δεν είναι παιδί του και έχει την υποψί. Θα είναι το τελειωτικό χτύπημα».

Σχετικά με τον Γρηγόρη και το μέλλον του και αν αυτό θα είναι με τη Φιλιώ, απάντησε: «Ο Γρηγόρης θα ρίξει νερό στο κρασί του, όπως γινόταν πάντα εκείνες τις εποχές. Πολλές Ιουλίες παντρεύονταν παρά τη θέλησή τους και μετά συνήθιζαν και τους άρεσε η ρουτίνα. Όταν  δεν παντρεύεσαι από έρωτα, αγάπα, είναι κατεστραμμένη ζωή».

Για τη σκηνή από το μέλλον, με την Ιουλία γεμάτη στα αίματα και τον Γιωργίκη μαχαιρωμένο, αποκάλυψε: «Ρώτησα τον σεναριογράφο, δεν άντεξα και μου λέει “δεν μου παίρνεις κουβέντα”. Δεν θα ήθελα να το έχει κάνει ο γιος μου ο Χρήστος, γιατί στο βιβλίο νομίζω ο γιος τον σκοτώνει, αλλά εμείς δεν πάμε με το βιβλίου».

Διαβάστε ακόμα

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία σκοτώνει τον Γιωργίκη, συλλαμβάνεται και…