Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: «Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί το καταλαβαίνει»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: «Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί το καταλαβαίνει»

Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: «Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί το καταλαβαίνει»

Τι είπε στην εκπομπή Επί τόπου ο τραγουδιστής

Μία μεγάλη διαφωνία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Μάρκο Σεφερλή, με τον δεύτερο να σατιρίζει τον πρώτο, αναφερόμενος και στον γιο του, σε μία παλιά του θεατρική παράσταση, όταν ο τραγουδιστής είχε πάρει μέρος στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντοντα μέσα από ανάρτησή του, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να βάζει στο νούμερό του τον γιο του, να δηλώνει ότι ντρέπεται για τον πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε τη συγκεκριμένη παράσταση, το νούμερο αυτό δεν υπήρχε και μάλιστα ο τραγουδιστής είχε ανέβει στη σκηνή και είχε τραγουδήσει.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής δεν θέλησε να πάρει θέση.

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής Επί τόπου και δήλωσε: «Δεν με πείραξε που σατίρισε εμένα, εγώ έκανα μόνος μου story και έλεγα ότι γουστάρω, απλά είχε γίνει το περιστατικό τότε στη Ρωσία και έκανε έκτακτα ο ΣΚΑΪ, δεν το είχα δει αυτό. Μου έστελναν διάφοροι και μου έλεγαν αν το είδα. Το είδα και έπαθα σοκ. Όταν ήμουν εκεί δεν το έκανε το νούμερο. Αν γινόταν τότε θα το έλεγα πάνω στη σκηνή.

Δεν γίνεται να δείχνεις ένα παιδί να λέει ότι αλλάζει επίθετο, σπίτι και διεύθυνση. Είμαι φαν του Μάρκου Σεφερλή, αλλά δεν μπορείς να το δεις χαλαρά αυτό. Δεν κρατάω κακία, δεν το έκανε εσκεμμένα. Αλλά πρέπει να προσέχουμε κάποια στιγμή στη σάτιρα, όταν μιλάμε για παιδί. Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Σεφερλής».

«Ο Νικόλας το είδε το απόσπασμα και είπε ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν. Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί το καταλαβαίνει», ξεκαθάρισε.

«Το “κότα” που είπα στο story μου το παίρνω πίσω και ζητάω συγγνώμη, επειδή ξέρω ότι και ο Μάρκος έχει παιδί. Δεν ήταν ωραίο ούτε από μέρους μου», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

 Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Καπετάνιος: Απαντά στον Τριαντάφυλλο – «Μας έδινε συγχαρητήρια. Όποιος ενοχλείται, να πάει…»