Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: «Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: «Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε»

Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: «Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε»

Ο τραγουδιστής απάντησε στον νικητή του Survivor All Star

Μία στενάχωρη κατάσταση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο, μετά το τέλος του Survivor All Star, που βρήκε τον πρώτο να σηκώνει για δεύτερη φορά το έπαθλο, στο Γαλάτσι.

Λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς, ο Σάκης μίλησε σε κυπριακή εκπομπή και απάντησε για τον Τριαντάφυλλο και τη στροφή που έκανε και αποφάσισε να στηρίξει τον Νίκο Μπάρτζη, αντί για τον ίδιο που τους ένωνε μια στενή φιλία από το 2021.

Ο Σάκης δεν έκρυψε την πικρία του, ενώ το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #yes», ο Τριαντάφυλλος πήρε θέση και θέλησε να εξηγήσει τι συμβαίνει και πώς νιώθει.

«Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στεναχώρησα, πραγματικά», είπε ακριβώς μετά το βίντεο με τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη και συνέχισε:

«Γενικά το ’21 περάσαμε πάρα πολλά και με τον Σάκη και με τη Μαριαλένα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης είμασταν αδέλφια. Όλο αυτό κράτησε πραγματικά. Εγώ πήγαινα σπίτι του, εκείνος στο δικό μου, κάναμε live στα μαγαζιά του, με στήριζε, τον στήριζα, ήταν μια σχέση αληθινή, πραγματικά “αδέλφια”, αυτή είναι η λέξη».

«Επειδή κάνει ότι δεν ξέρει τον λόγο και για δυο μήνες στην αρχή που τον στήριζα έτρωγα το βρισίδι του αιώνα.. Μετά το live που κάναμε στο μαγαζί του, φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε. Εκείνη τη στιγμή τραβήξαμε κόκκινη γραμμή για έναν άνθρωπο. Εσύ Σάκη μου την πέρασες μετά από δύο μήνες και με στεναχώρησες. Δεν είναι ότι σε μισώ. Αν είναι να δώσω το χέρι μου για εσένα θα το δώσω. Ξέρεις ότι με πονάει.

Το ’21 έλεγες γι αυτόν τον άνθρωπο και πέρασες την κόκκινη γραμμή. Είναι η επιλογή σου, αλλά εγώ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον αδερφό μου. Ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους. Δεν έχω πει κακό για εσένα, αγαπώ την οικογένειά σου. Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε. Εγώ αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για καμία εκπομπήυ και κανέναν Survivor. Θα μπορούσα να το πάω πονηρά, αλλά δεν το έκανα. Απόλαυσε το έπαθλό σου και τη νίκη σου. Λες να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;»,τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά στον Τριαντάφυλλο – «Να με πάρει να μου πει τι;»