Τσιμτσιλή για Βανδή: «Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US, η Δέσποινα “πατάει” κάτι κλάματα…»
Πρωινές εκπομπές

Τσιμτσιλή για Βανδή: «Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US, η Δέσποινα “πατάει” κάτι κλάματα…»

Τσιμτσιλή για Βανδή: «Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US, η Δέσποινα “πατάει” κάτι κλάματα…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης για τη Δέσποινα Βανδή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το παρασκήνιο της περιπέτειας της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και αποκάλυψε την ψυχολογική φόρτιση της Δέσποινας Βανδή λίγο πριν από το live του J2US.

«Την Παρασκευή σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο της Πέμπτης που είχε κυκλοφορήσει και το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ απο το πρώτο βράδυ που πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο άνθρωπος ένιωσε την ενόχληση ενώ ήταν σπίτι και τον πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, έτυχε να είναι ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες τις οποίες φυσικά δεν θα παίζαμε ποτέ γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη στην αναμονή στις καρέκλες, εκεί που έχουν πάρει τον άνθρωπο σου να τον εξετάσουν. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ’ όλη την διάρκεια δίπλα του και τον στήριξε. Εκείνος αρχικά πήγε να υποτιμήσει και υποβαθμίσει αυτό που συνέβη αλλά εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά και ευτυχώς που είχαμε αυτή την εξέλιξη», είπε αρχικά δίνοντας το παρασκήνιο από τις δύσκολες ώρες του ζευγαριού.

«Τώρα θα σας αποκαλύψω και για πρώτη φορά ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη βαμμένη η Δέσποινα και έτοιμο να ξεκινήσει το show και κάνει την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης που της είπε “σ’ αγαπώ”, θέλοντας να δείξει δημόσια την ευγνωμοσύνη του.

Τότε πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα, συγκινείται από την ανάρτηση, ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το makeup αφού άρχισε να δακρύζει, ξαναπήγε να βαφτεί και ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχασα τρία μηνιάτικα στο Alter, έκλαψα, στεναχωρήθηκα…»