Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»
Πρωινές εκπομπές

Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

Η παρουσιάστρια και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησαν γι αυτό το νέο φαινόμενο που δεν μπορείς να παχύνεις γιατί θα πρέπει κάτι να έχεις

Για το θέμα των κιλών και τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται σε πρόσωπα και ιδιαίτερα σε γυναίκες, συζήτησαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

«Έχουμε ακούσει για τα κιλά όλοι μας. Καλοκαίρι στο Instagram μου έχει γράψει “το τρως το φαί σου”», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Προχθές ανέβηκε άνθρωπο, “Πόσα μπέργκερ τρώει, μήπως είναι έγκυος;”.  Με είχαν πάρει τηλέφωνο από σάιτ να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος, επειδή είδαν φουσκωμένη την κοιλίτσα μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Γενικά τον τελευταίο καιρό κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε άνθρωποι οι οποίοι έχουν ένα ιδιαίτερο σωματότυπο, είτε είναι αδύνατος, είτε είναι πιο γεμάτος, να μην τραβάνε την προσοχή χωρίς λόγο. Κάνουμε προσπάθεια να απενοχοποιήσουμε το σωματικό βάρος», της απάντησε κι εκείνη είπε:

«Εγώ θεωρώ ότι η νέα γενιά έχει απενοχοποιήσει πάρα πολλά πράγματα που μας κρατάνε πίσω στην εξωτερική εμφάνιση του άλλου. Νομίζω ότι το πράγμα αυτό πλέον φεύγει».

Οι δυο τους έκαναν συζήτηση για τον χαρακτηρισμό «χοντρός», με τον Φώτη να επιμένει ότι ακόμα χρησιμοποιείται και την Τζένη να διαφωνεί, λέγοντας ότι η νέα γενιά δεν το κάνει πλέον αυτό.

Διαβάστε ακόμα

Ρόμπες: Σεργουλόπουλος – Μελιτά υπέγραψαν…σύμφωνο συμβίωσης