Βάσια Παναγοπούλου: «Μετά τις σκηνές του θανάτου του Κίμωνα, πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έχω δύο γιους κι εγώ»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Παναγοπούλου: «Μετά τις σκηνές του θανάτου του Κίμωνα, πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έχω δύο γιους κι εγώ»

Βάσια Παναγοπούλου: «Μετά τις σκηνές του θανάτου του Κίμωνα, πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έχω δύο γιους κι εγώ»

Η ηθοποιός μίλησε για τη «Γη της ελιάς»,

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό η Βάσια Παναγοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

«Μου λένε ‘αχ βλέπουμε τη ‘”Γη της Ελιάς”, τρελαινόμαστε, πότε θα ξυπνήσει αυτή η Ασπασία;’. Η Ασπασία  θα καταλάβει κάποια στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι της. Θα σκοτωθεί ο γιος μου, ο Κίμωνας. Θα αντιμετωπίσω τον θάνατό του με μεγάλες σκηνές θρήνου. Μετά τις σκηνές του θανάτου του, στο σπίτι μου πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έχω δύο γιους κι εγώ».

«Είμαι η μαμά του “Ζακέτα να πάρεις”»

Η ίδια μίλησε για την οικογένειά της και τον μεγάλο της γιο.

«Είμαι μαμά του “Ζακέτα να πάρεις”. Ο γιος μου έγινε 18 και μου λέει πως δε θα μου ξαναπάρει την άδεια. Την επόμενη ημέρα αρρώστησε όμως με ζητούσε».

Όσο την επαγγελματική σταδιοδρομία που θα ακολουθήσει;

«Ο γιος μου δε θα γίνει ηθοποιός. Η μαμά μου αντιδρούσε για εμένα αλλά της την έφερα. Έδωσα κρυφά από εκείνη στην δραματική σχολή. Από όταν σπούδαζα, η μαμά μου σταμάτησε να με στηρίζει οικονομικά. Πήγα κλαίουσα στον Μιχάλη Ασλάνη και μου είπε ‘τι να σε κάνω που δεν είσαι και ψηλή;’ και έκανα φωτογραφήσεις».

Για την αποχώρησή της από το θέατρο Χυτήριο, η Βάσια Παναγοπούλου έκανε μια μεγάλη αποκάλυψε: «Ήμουν για 12 χρόνια στο Χυτήριο, δεν μου ανήκε ωστόσο ήταν μισθωμένος χώρος. Σταμάτησε η λειτουργία του και δεν θα είναι ξανά θέατρο ποτέ αλλιώς δεν θα έφευγα. Θέλω να πω πως άλλαξε χέρια και η εταιρία που το έχει πάρει έχει σκοπό να αξιοποιήσει διαφορετικά το ακίνητο. Δεν θα είναι πια χώρος πολιτισμού, δεν ξέρω τι θα είναι».

«Νομίζω πως θα ανήκει σε αυτό το καινούργιο τρεντ που είναι τα ξενοδοχεία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, ναι. Είναι λογικό να έχω στεναχωρεθεί γιατί για δώδεκα χρόνια ήταν τον δεύτερο μου σπίτι».

Για τους γάμους της είπε: «Στις σχέσεις και τους γάμους δεν είχα τόσο ταλέντο όσο ίσως έχω στη δουλειά μου. Έχω 3 παιδιά, άρα έχω εκπληρώσει το πιο σημαντικό ως αποστολή στη ζωή. Αν έρχεται η ώρα που το ‘μαζί’ είναι χειρότερη μοναξιά από το ‘μόνος’, εκεί πρέπει να φύγεις, αν θέλεις να έχεις την αξιοπρέπειά σου».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

«Πολύ θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Με κανέναν δεν έχω επαφές από την εποχή του κινηματογράφου, δεν είναι εύκολο να είμαστε παρέες. Την εποχή εκείνη όταν βγαίναμε παρέα, γινόταν το έλα να δεις. Σκίζανε το πουκάμισο του Γαρδέλη για να πάρουν ένα κομματάκι».