Βάσια Παναγοπούλου: «Όταν συνέβη είπα “τώρα είσαι πράγματι μόνη”»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Παναγοπούλου: «Όταν συνέβη είπα “τώρα είσαι πράγματι μόνη”»

Βάσια Παναγοπούλου: «Όταν συνέβη είπα “τώρα είσαι πράγματι μόνη”»

Η απώλεια της μητέρας της και η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου

Η Βάσνια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της αλλά και τη συμμετοχή της στη «γη της ελιάς».

«Με τον Αντρέα Γεωργίου γνωριστήκαμε στο “Τατουάζ”. Ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία, ήρθα πολύ κοντά του αμέσως. Περάσαμε τόσο ωραία στη σειρά που είχαμε πει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναβρεθούμε. Και να που έγινε με τη “Γη της ελιάς”. Με τη Βάνα είναι η 4η φορά που συνεργαζόμαστε.

Αυτό που συμβαίνει με την τηλεόραση και τους ηθοποιούς έχουμε την αίσθηση ότι δεν δίνεται ευκαιρία να παίξουν κάτι ωραίο. Δεν συμβαίνει αυτό κυρίως με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Η Βάνα μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω σημαντικές δραματικές σκηνές. Την πήρα τηλέφωνο όταν η ηρωίδα μου έχανε τον γιο της και της είπα ότι διάβαζα το σενάριο και έκλαιγα. Είχα όλη την υποστήριξη του Αντρέα και νιώθω ότι κάναμε κάτι. Το εισέπραξα από τον κόσμο και είναι σημαντικό να βλέπεις ότι ο κόσμος και η δουλειά έχει ένα αντίκρισμα».

«Η ζωή γράφει πιο απίθανα σενάρια και πιστεύω ότι μια σειρά που είναι καθημερινή οφείλει να δώσει όχι μόνο τις ευχάριστες στιγμές της ζωής αλλά να θίξει κοινωνικά θέματα και θέματα της καθημερινότητας των ανθρώπων και τον τρόπο που θα τα διαχειριστεί. Μέσα από την Ασπασία και όπως βίωσε την απώλεια, δεν είναι ντροπή όταν είσαι ένα τέλμα να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού μπορεί να ξεμπλοκάρει. Να σε κάνει να πας βήματα μπροστά. Οι δυσκολίες στη ζωή μας έρχονται για να μας δώσουν ένα μάθημα.

Έχω περάσει δύσκολα με το πιο πρόσφατο να είναι η απώλεια της μητέρας μου που ήταν το θεμελιώδες πρόσωπο της ζωής μου. Παρόλο που μου συνέβη και ήμουν μεγάλη, ήταν η στιγμή που είπα στην αδελφή μου “Είμαστε πραγματικά μόνες”. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τώρα είσαι πράγματι μόνος.

Δεν πίεσα τον εαυτό μου, άφησα να το ζήσω σε όλη του την ένταση. Ούτε προσπάθησα να προστατέψω τη ζωή μου».