Βάσια Τριφύλλη: «Αν ταιριάξουν να με χ@@σεις. Εγώ πάντρεψα και 9 ζευγάρια»
Πρωινές εκπομπές

Βάσια Τριφύλλη: «Αν ταιριάξουν να με χ@@σεις. Εγώ πάντρεψα και 9 ζευγάρια»

Βάσια Τριφύλλη: «Αν ταιριάξουν να με χ@@σεις. Εγώ πάντρεψα και 9 ζευγάρια»

Η παρουσιάστρια σχολίασε το First Dates, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζώη, αλλά και στους Κιμούλη - Φιλιππίδη

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απουσία της από την τηλεόραση, σχολίσε το First dates που μοιάζει με το «Ραντεβού στα τυφλά» και αποκάλυψε πόσες φορές την έχουν απατήσει.

«Στην αρχή κατηγορούσα την τηλεόραση, τώρα την αγαπώ. Μου λείπει η δουλειά μου. Θα ήθελα να βρεθεί πάλι ένας τρελός και να πει “ρε, Τριφύλλη, γιατί είσαι σπίτι σου; Έλα από εδώ να σε δούμε λιγάκι”», δήλωσε αρχικά και μίλησε για τη μεγαλύτερη αδικία που έχει δεχτεί στην τηλεόραση:

«Ήταν κάτι που με είχε πικράνει γιατί ήρθε απροειδοποίητα. Δεν ήρθε κανείς να μου πει συμβαίνει αυτό κι αυτό και τώρα είσαι ανεπίκαιρη. Ήταν άδικη η τόσο απότομη διακοπή για “το Ραντεβού στα τυφλά”».

Για το First Dates και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που το παρουσιάζει, σχολίασε: «Αν ταιριάξουν να με χ@@σεις. Εγώ πάντρεψα και 9 ζευγάρια».

Για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, απάντησε:  «Αχ τους κακόμοιρους! Έχω παιδέψει πολύ κόσμο και δεν καμαρώνω. Είμαι καλή όταν μου φέρεσαι καλά, έτσι και αρχίσεις να μη μου φέρεσαι καλά, δηλώνω ότι εγώ σε παλεύω μάγκα.

Από τον Κώστα Χατζηχρήστο θυμάμαι την απέραντη καρδιά του. Όλοι ήξεραν ότι ο Χατζηχρήστος κερατώνει τις γυναίκες του. Μαζί μου ήταν “λαμπάδα”.  Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους “πλάκωσα”. Έχω απατήσει μία φορά από εκδίκηση».

Όσο για τις φιλικές της σχέσεις; «Δεν μπορείς να στηριχτείς στον Σταμάτη Φασουλή ακόμα κι αν είναι φίλος σου», αποκάλυψε.

Αναφορικά για τους Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε: «Μας φταίνε τα χιόνια, μας φταίνε οι σεισμοί, τώρα μας φταίει και ο Κιμούλης. Τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και για τον Φιλιππίδη. Έκανε μια βλακεία ο Φιλιππίδης, τον τιμωρήσαμε, δεν τον τιμωρήσαμε; Να λέω τώρα εγώ δεξιά και αριστερά ότι είναι οι πιο ατάλαντοι; Θα πέσει κεραυνός στο κεφάλι μου».

Διαβάστε ακόμα

Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μου κακοφάνηκε που με είπε εγωπαθή»