Κωστέτσος για Κω: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους»
Πρωινές εκπομπές

Κωστέτσος για Κω: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους»

Κωστέτσος για Κω: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους»

Όσα είπε για το έγκλημα στην Κω

Τη δική του θεωρία για το τι συνέβη στην Κω, γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός σχεδιαστής προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα έγραψε το βράδυ της Δευτέρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι:  «Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους… «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος μίλησε εκ νέου για το έγκλημα στην Κω.

Κως: Η κρίση στη σχέση της Αναστάζια και η παρουσία του 32χρονου στο ξενοδοχείο της

«Μας απασχολεί όλους μας τους Έλληνες. Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή βλέπει τελείως διαφορετικά τη γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι τελείως διαφορετικό».

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μη συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δεν σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Από την μεριά της πάντως η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να διαχωρήσει τη θέση της από την τοποθέτηση του σχεδιαστή.

«Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.