Βασιλική Τρουφάκου: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά…»
Πρωινές εκπομπές

Βασιλική Τρουφάκου: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά…»

Βασιλική Τρουφάκου: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά…»

Μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τα συναισθήματά της

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η Βασιλική Τρουφάκου στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι.

Η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και το πόσο αισιόδοξη είναι ότι παρά τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της θα καταφέρει στο τέλος να τα φέρει όλα βόλτα.

«Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη»

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

Σε άλλο σημείο μίλησε για το όνειρό της που ήταν η υποκριτική αλλά και την πίεση του επαγγέλματος που συχνά τη φέρνει στα όριά της.

«Κάθε σεζόν σκέφτομαι όταν υπάρχει πίεση “κάτι πιο απλό δεν θα μπορούσα να κάνω;» εξομολογήθηκε.

«Πιστεύω ότι γίνεται κάτι σημαντικό στη Famagusta»

Για τη συμμετοχή της στη σειρά Famagusta είπε:

«Δεν είναι μία απλή σειρά, αυτός ήταν ο λόγος που το σκέφτηκα λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Θεωρούσα ότι είναι τόσο σημαντικό που ο Αντρέας Γεωργίου διατίθεται να πει την ιστορία της Κύπρου, που είναι μία πληγή ανοιχτή. Με συγκίνηση δέχτηκα την πρόταση».

«Πιστεύω ότι γίνεται κάτι σημαντικό στη σειρά αυτή, σαν θέμα και μόνο. Αυτές οι αφηγήσεις που διατρέχουν το επεισόδιο που είναι ιστορικές και ντοκουμέντα… Αυτά όταν τα διάβαζα συγκλονιζόμουν».






Διαβάστε επίσης

Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι και….»