Βασίλης Μπισμπίκης: Το νέο βαρύ ζεϊμπέκικο επί σκηνής σε συναυλία
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Μπισμπίκης: Το νέο βαρύ ζεϊμπέκικο επί σκηνής σε συναυλία

Βασίλης Μπισμπίκης: Το νέο βαρύ ζεϊμπέκικο επί σκηνής σε συναυλία

Πού χόρευε όσο η αγαπημένη του τραγουδούσε στα MAD VMA 2023;

Ξεχωριστά πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς ενώθηκαν και έφυγαν μαζί για το σπίτι τους!

Η Δέσποινα, εμφανίστηκε στα MAD VMA 2023 και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και το νέο της τραγούδι, Ya Habibi, ενώ την ίδια ώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδαζε στη συναυλία της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», στην Πετρούπολη και το θέατρο Πέτρας.

Ο ηθοποιός, πάνω στο κέφι, την ώρα που τραγουδούσε ο Στέλιος Διονυσίου, ανέβηκε σκηνής και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, όπως τότε, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η αγαπημένη του και είχε ανέβει στην πίστα για να χορέψει, αλλά και να τη φιλήσει, δείχνοντας έτσι την αγάπη του για εκείνη.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Πιασμένοι χέρι χέρι στα παρασκήνια των MAD VMA 2023

«Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Είναι ένα πάρτι που γίνεται για τη σειρά που τελειώνει. Ήμασταν με τους φίλους μας, με τους ηθοποιούς δηλαδή που συνεργαστήκαμε και είμασταν κάθε μέρα μαζί , μια οικογένεια. Ήταν ένα πάρτι για εμάς και ο κόσμος συμμετείχε μέσα σε αυτό το πάρτι, οπότε ένιωθα σαν να είμαι στο σπίτι μου, μαζί με τους φίλους μου», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στη «Super Κατερίνα».

«Νιώθεις μια θλίψη κάθε φορά που τελειώνει μια συνεργασία ή με ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, αλλά αυτό είναι το θέατρο, αυτό είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, και αυτό είναι και το ωραίο, ότι κάθε φορά συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους, δένεσαι… That’ life. Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα. Διακοπές θέλω να κάνω, να ξεκουραστώ», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες

photo credits: NDP