Βασίλης Νουλέζας: Δεν είναι τελικά δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη – «Μένω έκπληκτος…»
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Νουλέζας: Δεν είναι τελικά δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη – «Μένω έκπληκτος…»

Βασίλης Νουλέζας: Δεν είναι τελικά δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη – «Μένω έκπληκτος…»

Παρά το γεγονός ότι δεν αρνιόταν όλες αυτές τις μέρες τον «τίτλο» που του έδιναν οι εκπομπές ως «δικηγόρος» του ηθοποιού

Τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα φιλοξένησε η εκπομπή «Super Κατερίνα», να απαντήσει στα όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης μέσα από το Δαφνί για εκείνον.

«Έχω έναν κύριο, ο οποίος ήρθε, μου συστήθηκε σαν… δεν τον ήξερα… Νουλέζας, δικηγόρος και μου είπαν σήμερα ότι παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος μου στην εκπομπή του Λιάγκα, που παρεμπιπτόντως θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί είδα το βίντεο του Γιώργου… Βγήκε λοιπόν στον Γιώργο τον Λιάγκα και παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος μου. Από πού κι ως πού; Εγώ έχω δικηγόρο. Αυτός ήθελε να πάρει την υπόθεση, εγώ δεν ζήτησα κανέναν, εγώ ζητάω λίγη ηρεμία, λίγο ησυχία» τόνισε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σταμάτης Γαρδέλης από το Δαφνί: «Κάποιοι καπηλεύονται την ιστορία μου. Πήραν τη μάνα μου, 91 χρονών…»

Ο Βασίλης Νουλέζας εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δεν αρνήθηκε ποτέ αυτόν τον «χαρακτηρισμό», ενώ είχε πολλές φορές την ευκαιρία.

Ο γνωστός δικηγόρος, καθισμένος στο πάνελ της «Super Κατερίνα», δεν έδωσε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση για τον λόγο που δεν το έκανε, αντιθέτως, τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος από τις δηλώσεις του ηθοποιού.

«Λυπάμαι πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι είμαι έκπληκτος με αυτά που άκουσα. Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι σύζητήσαμε και αν διαβάσει κάποιος την ανάρτησή μου στο Facebook θα καταλάβει. Πήγα στον κ. Γαρδέλη όχι να αναλάβω μια υπόθεση, είμαι ποινικός δικηγόρος. Πήγα με ανθρώπινη ευαισθησία. Τον συνάντησα σαν άνθρωπος. Με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει η υπόθεσή του σας άνθρωπος», είπε αρχικά και συνέχισε μεταξύ άλλων:

«Αν ήταν άκομψη η φωτογραφία που ανέβασα μαζί του, το παραδέχομαι. Έγραψα ότι αν χρειαστέι θα του συμπαρασταθώ. Μπορεί να ήθελα να πω ότι δεν είμαι δικηγόρος του, αλλά να μην πρόλαβα. Ήθελα να κινητοποιήσω την κοινή γνώμη. Για εμένα μείζον είναι το ανθρώπινο σκέλος. Δεν υπήρχε περίπτωση να θέλω ή να ενδιαφέρομαι να τον εκπροσωπήσω νομικά. Μου είπε ότι μπορώ να μπω στην πρώτη γραμμή και να τον βοηθήσω, δεν εμφανίστηκα ποτέ ως δικηγόρος του».

Παρά τις πιέσεις και τις συνεχείς ερωτήσεις για τον λόγο που ποτέ δεν είπε και σε καμία τοποθέτησή του, ότι δεν είναι δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη, ο δικηγόρος δεν απάντησε ξεκαθαρα.

«Μου είπε “Βασίλη εδώ νιώθω ασφάλεια, ήμουν έτοιμος να πηδήξω από τον 6ο όροφο. Οι δομές κάνουν σημαντικό έργο και δεν πρέπει να φοβόμαστε να πηγαίνουμε”», αποκάλυψε, με την Κατερίνα Καινούργιου να επιμένει ότι δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει τίποτα από την συνάντησή τους, αν αυτή έγινε από ανθρώπινη ευαισθησία.

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γαρδέλης: Όσα είπε ο δικηγόρος του και η προσφορά δουλειάς από τον Γιάννη Μόρτζο