Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για σειρά
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για σειρά

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για σειρά

Πρόταση έκπληξη δέχτηκε η Βίκυ Σταυροπούλου για σειρά και η Δανάη Μπάρκα τη σχολίασε

Να απαντήσει κλήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της για την τηλεοπτική πρόταση που έγινε στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου έκανε πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βίκυ Σταυροπούλου για τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζουν.

Η Δανάη Μπάρκα αντί να απαντήσει και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, αποφάσισε να εξιστορήσει μια ακόμα πρόταση που είχε γίνει παλαιότερα στη Βίκυ Σταυροπούλου και πώς είχε αντιδράσει τότε:

«Πριν από λίγα χρόνια έκανα ζάπινγκ στις πρωινές εκπομπές και πέτυχα το τότε πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη και έλεγαν για μια θεατρική αποκάλυψη ότι η Βίκυ Σταυρόπουλου θα παίξει στην Επίδαυρο. Εγώ άρχισα να κλαίω κανονικά, άρχισα να την παίρνω τηλέφωνο και να μην μου το σηκώνει. Έστειλα μήνυμα και στον Άρη αν ισχύει, μετά ξυπνάει η μαμά μου και την ρώτησα αν θα παίξει όντως στην Επίδαυρο.  Μου απάντησε “δεν το λέμε ακόμα”,  της λέω “μόλις το είπανε στην Φαίη Σκορδά”. H αντίδρασή της ήταν “τι λες Δανάη; το κρατάω επτασφράγιστο μυστικό ένα μήνα”».

Τελικά όπως είπε: «Παιδιά θέλω να σας πω ειλικρινά ότι δεν έχω ιδέα και δεν μου τα λέει ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: