Βίκυ Χαντζή: «Η ειδησεογραφία επισκιάστηκε από την απώλεια μίας σπουδαίας Ελληνίδας…»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Χαντζή: «Η ειδησεογραφία επισκιάστηκε από την απώλεια μίας σπουδαίας Ελληνίδας…»

Βίκυ Χαντζή: «Η ειδησεογραφία επισκιάστηκε από την απώλεια μίας σπουδαίας Ελληνίδας…»

Η μουδιασμενη έναρξη του «Alpha τώρα»

Νωρίτερα ξεκίνησε η πρωινή εκπομπή του Alpha, εξαιτίας των εξελίξεων που υπάρχουν στις περιοχές που πλήττονται με πυρκαγιές, αλλά και λόγω του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. 

Η Βίκυ Χαντζή αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”.

«Η ειδησεογραφία επισκιάστηκε από την απώλεια μίας σπουδαίας Ελληνίδας, μίας προσωπικότητας με πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, που αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία των παιδιών με καρκίνο. Αναφέρομαι στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Μία προσωπικότητα που τιμήθηκε για το ανθρωπιστικό της έργο από τον ΟΗΕ, ένα πρόσωπο που συνέδεσε το όνομά της, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια, με την αγάπη και την αλληλεγγύη για τα παιδιά, με μονάδες όπως η μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών για παιδιά στην Ελλάδα, η πρώτη ογκολογική μονάδα για παιδιά, ο ξενώνας της Ελπίδας, η τράπεζα εθελοντών δοτών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, με περισσότερους από 100 χιλιάδες εθελοντές κι ένα κολοσσιαίο έργο που δύσκολα μπορεί να αποτιμηθεί. Συνέβαλε στο να κερδηθούν χιλιάδες ζωές» πρόσθεσε ο Σταύρος Μονεμβασιώτης στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

«Να σας πω παιδιά ότι αυτήν την στιγμή οι οικογένειες που μένουν στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ κι έχουν εκεί τα παιδιά τους, είναι συγκλονισμένες από την είδηση γιατί αντιλαμβάνεστε τη λύση και το δώρο ζωής που τους πρόσφερε, δίνοντάς τους τη δυνατότητα ερχόμενοι από την περιφέρεια να μείνουν τόσους μήνες στην Αθήνα για τις θεραπείες των παιδιών τους και να κατοικούν χωρίς έξοδα στον ξενώνα», πρόσθεσε η Βίκυ Χαντζή.

Διαβάστε ακόμα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγό της, Βαρδή – «Ευλογία»