Χάρης Ακριτίδης για Σαμπρίνα: «Αν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία στην αφίσα, ζητάω “συγγνώμη”»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Ακριτίδης για Σαμπρίνα: «Αν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία στην αφίσα, ζητάω “συγγνώμη”»

Χάρης Ακριτίδης για Σαμπρίνα: «Αν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία στην αφίσα, ζητάω “συγγνώμη”»

Η προκλητική πόζα συναδέλφου της που φέρεται να ενόχλησε την τραγουδίστρια

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε μετά την αιφνίδια αποχώρηση της Σαμπρίνας από το νυχτερινό σχήμα με τον Χάρη Ακριτίδη και τον Φράνκο Αλφόνσο.

Κάποιοι θέλουν ο λόγος της αποχώρησής της να αφορά στην προκλητική πόζα της Νάντιας Δούκα στην αφίσα με τον Χάρη Ακριτίδη να σχολιάζει το γεγονός και να απολογείται δημόσια στη συνάδελφό του.

«Είναι σοβαρή και απώλεια της Σαμπρινούλας, είναι πολύ αγαπημένη μου, έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί. Ίσως ενοχλήθηκε λόγω μιας σέξι φωτογραφίας συναδέλφου που υπήρχε στην αφίσα».

«Αν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία της συναδέλφου στην αφίσα, ζητάω “συγγνώμη”. Της ζήτησα και “συγγνώμη” προσωπικά γιατί το πρόμο αυτό το έκανα εγώ, δεν το έκανα για να δημιουργήσω πρόβλημα απλά επειδή το budget ήταν μικρό και δεν είχαμε χρόνο έβγαλα γρήγορα κάποιες φωτογραφίες για να δείξω ότι είμαστε εκεί».

«Πιστεύω της έβαλαν λόγια και της χάλασαν την ψυχολογία, ο κύκλος μπορεί να σε επηρεάσει. Κι αν φταίει φωτογραφία και εγώ ζητώ διπλάσια “συγγνώμη”. Το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα για να προμοτάρω το σχήμα».

Η… «πέτρα του σκανδάλου» Νάντια Δούκα παραδέχτηκε ότι η πόζα δεν άρμοζε σε αφίσα μαγαζιού ζητώντας από την πλευράς της και η ίδια «συγγνώμη» από την τραγουδίστρια αν και τόνισε ότι δεν πιστεύει πως ο λόγος που έφυγε από το σχήμα ήταν αυτός. 

«Νομίζω ότι είναι παραπληροφόρηση… Η σέξι αφίσα είναι αναρτημένη στον λογαριασμό μου στο Instagra. Ήταν ατυχής επιλογή η φωτογραφία για αφίσα ωστόσο δεν νομίζω ότι η Σαμπρίνα έφυγε για αυτό από το σχήμα. Μπορεί να ενοχλήθηκε γιατί θέλει να διατηρεί ένα σοβαρό προφίλ. Αν συνέβη κάτι άθελά μου ζητάω “συγγνώμη”».

Διαβάστε επίσης

Αλφόνσο για Σαμπρίνα: «Εξαφανίστηκε, ήταν αντιεπαγγελματικό»