Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση από το Fame Story και η επιστροφή της Αντελίνας
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση από το Fame Story και η επιστροφή της Αντελίνας

Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση από το Fame Story και η επιστροφή της Αντελίνας

Θα δούμε τη σύζυγό του ξανά στην τηλεόραση;

Στο Fame Story τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε τον Χάρη Βαρθακούρη, με τον τραγουδιστή να επιβεβαιώνει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για το ριάλιτι μουσικής.

Ο τραγουδιστής, απάντησε και σε ερωτήσεις για τη σύζυγό του, Αντελίνα και το αν υπάρχει περίπτωση να τη δούμε ξανά στη μικρή οθόνη.

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Fame Story, δεν ξέρω κατά πόσον… παραβιάζω κάποιο απόρρητο. Ήταν και πάρα πολύ καλή πρόταση, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», παραδέχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και συνέχισε:

«Υπάρχει μία εκπομπή που παίζεται τώρα και μας είχε προταθεί με τη γυναίκα μου να την παρουσιάσουμε. Δεν την έχω δει όμως για να ξέρω εάν κάναμε λάθος ή όχι».

«Ένας την παρουσιάζει, εμάς μάς είχε προταθεί να την παρουσιάσουμε ως ζευγάρι. Εμένα δεν μου άρεσε το concept», ξεκαθάρισε.

Αναφορικάμε τη συνεργασία του με τη σύζυγό του, Αντελίνα, απάντησε:  «Τα περισσότερα ζευγάρια που έκαναν μαζί τηλεόραση μετά χώρισαν, υπάρχει μία τριβή στο ζευγάρι μεγαλύτερη απ’ ό,τι εάν δεν δούλευαν μαζί και στην τηλεόραση. Το ένιωσαν, το έζησα εκείνο το 6μηνο που κάναμε το Σου-Κου Family».

«Η γυναίκα μου πριν το 2024 δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είπαμε να τελειώσει η μικρή και το Δημοτικό. Η σχέση μας είναι τώρα καλύτερα από ποτέ και θέλουμε αυτό να το κρατήσουμε λίγο ακόμα, οπότε είπαμε να απέχει λίγο ακόμα, να είναι σπίτι. Ας πάω εγώ φέτος στην τηλεόραση και του χρόνου βλέπουμε», ξεκαθάρισε.