Χατζίδου – Παύλου: Η απάντηση σε Αλεξάνδρου – «Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε»
Πρωινές εκπομπές

Χατζίδου – Παύλου: Η απάντηση σε Αλεξάνδρου – «Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε»

Χατζίδου – Παύλου: Η απάντηση σε Αλεξάνδρου – «Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε»

Οι παρουσιαστές απάντησαν στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για όσα είπε για το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου του

Ημέρα απαντήσεων σε χθεσινές δηλώσεις φαίνεται πως είναι η σημερινή και μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου που απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, σειρά πήραν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Αρχικά οι δύο παρουσιαστές έδωσαν εύσημα στη Σίσσυ για την ψυχραιμία της και την άμεση απάντησή της προκειμένου να μην αφήσει πράγματα να αιωρούνται.

Απαντώντας κατόπιν στις «κατηγορίες» Αλεξάνδρου ότι δημοσιοποίησαν το προσκλητήριο της βάπτισης χωρίς έγκριση είπαν:

«Θα ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας. Αναγκαστικά θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε για να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα.

Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε. Με τον Δημήτρη μιλήσαμε την ίδια μέρα που έγινε αυτό.

Σε ό,τι αφορά το προσκλητήριο δεν ήμασταν καλεσμένοι, δεν το είχαμε ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Δεν το λάβαμε εμείς, οι πληροφορίες του προσκλητηρίου υπήρχαν και είχαν δημοσιευτεί σε άλλες εκπομπές. Σε εμάς βγήκε το layer, τα χρώματα. Ήταν καλυμμένη η ημερομηνία και ο τόπος.

Για τις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είπε ότι είχε παρεξηγηθεί με δημοσιογράφο επειδή έβγαλε στον αέρα το όνομα του παιδιού του. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ και όλες οι εκπομπές να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί κανείς με τον ίδιο, το παιδί, τη γυναίκα ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς υπάρχει τρόπος, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που κυκλοφορεί στα κανάλια.

Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που προβάλει τη ζωή του και δείχνουμε το πρόσωπο του παιδιού μας. Εμείς δεν προβάλλαμε το πρόσωπο του παιδιού του και το προσκλητήριο είχε δημοσιοποιηθεί.

Η εντύπωση που έμεινε σε όλους εμάς που μιλήσαμε με τον Δημήτρη είναι πως ήταν ενοχλημένος με τον καλεσμένο φίδι που έδωσε το προσκλητήριο και όφειλε να γνωρίζει ότι το ζευγάρι δεν θέλει να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε.

Οτιδήποτε θίγει εμένα και την Ελένη δεν νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Δεν υπάρχει τίποτα στην εκπομπή και να υπάρχει στην σκαλέτα και να μην το γνωρίζω» είπαν μεταξύ άλλων Ετεοκλής και Ελένη.