Χρήστος Λούλης: «Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει»
Πρωινές εκπομπές

Χρήστος Λούλης: «Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει»

Χρήστος Λούλης: «Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει»

Όσα είπε για τη Famagusta, αλλά και την καριέρα του

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/4 στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη Famagusta, την ζωή του και την καριέρα του.

«Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος που ξεκινάει και πάλι η ‘Famagusta’. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από πάρα πολύ καιρό έχω λίγο ελεύθερο χρόνο και έτσι ζω τα παιδάκια κτλ., έχω πάει οικογενειακά τριήμερα, έχω γεμίσει μπαταρίες, είμαι σε φοβερή φάση».

Η Famagusta

Για τη σειρά, που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, και τι θα δούμε στα καινούργια επεισόδια, λέει:

«Ακολουθεί ένα σοκ από το ότι ένας άνθρωπος που ήταν του σπιτιού, της οικογένειας, έχει κάνει αυτό το πράγμα, όχι απλά έχει έναν φόνο αλλά ο φόνος έχει ακολουθήσει μια εξωσυζυγική σχέση με μια κοπέλα, φίλη της αδερφή της γυναίκας του. Το πρώτο που υπάρχει είναι ένα τρομερό σοκ γιατί έναν άνθρωπο που νόμιζες πως τον ήξερες, τελικά βλέπεις ότι δεν τον ήξερες και το θέμα από εδώ και πέρα είναι πώς συνεχίζουμε».

«Σε μένα (σ.σ. Μάικλ) επικρατεί μια φοβερή ανακούφιση που έχω περάσει από αυτήν την περιπέτεια και συνεχίζω τη δουλειά μου που είναι το ντοκιμαντέρ, μην ξέροντας ότι θα μου αποκαλυφθεί και μένα κάτι παρακάτω, πάρα πολύ μεγάλο και συγκλονιστικό. Η αποκάλυψη της πραγματικής μου μητέρας», συμπληρώνει.

«Ο χαρακτήρας ο δικός μου, που είναι ένας 50αρης ο οποίος δεν έχει στεριώσει πουθενά, γιατί ίσως δεν έχει βρει τη ρίζα του, αλλά είναι ένας τύπος που ‘λίγο είμαι εδώ, λίγο εκεί’, ακόμα και πριν καταλήξει με μία σύντροφο, θα ήθελε τουλάχιστον η συνεργάτης του να είναι μια όμορφη κοπέλα. Νομίζω το μοναδικό κριτήριο που την επέλεξα ήταν επειδή ήταν όμορφη», αναφέρει.

«Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει»

Αναφερόμενος στη ζωή και την καριέρα του, ο γνωστός ηθοποιός λέει:

«Μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε αδικία ή να υφίσταμαι την αδικία και επειδή είναι τόσο μεγάλη, να έχω μουδιάσει, να μην ξέρω τι να κάνω. Εκείνη την στιγμή εγώ ήμουν μουδιασμένος, δεν μπορούσε καν να περάσει από το μυαλό μου ότι κάποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο ή να μου κάνει αυτήν την αδικία. Είναι προσωπικό στιγμιότυπο. Μετά θέλει το ‘σκάψιμο’, το να εξηγήσεις στους ανθρώπους ποιος είσαι, τι ήθελες, τι έκανες».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει. Επειδή μπορεί να ήμουν πολύ απασχολημένος με τον τρόπο που εγώ βλέπω τον κόσμο, άρα δεν μπορούσα να δω τα γεγονότα και τις συνθήκες όπως πραγματικά ήταν και επειδή ήμουν πολύ συνεπαρμένος με το μέσα μου, μπορεί να αδίκησα ανθρώπους. Μετά πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Για να παραδεχθείς το λάθος σου θέλει κότσια, θέλει μια δύναμη».

Ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε ότι φέτος το καλοκαίρι δε θα συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση.

«Είναι συνειδητή η επιλογή να μην κάνω τίποτα το καλοκαίρι. Κατάλαβα ότι πρέπει να μου δώσω λίγο χρόνο να περάσω και με τα παιδιά μου. Για πάρα πολλά χρόνια έκανα πολύ θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να κάνω μια παράσταση που θα κρατήσει 6 μήνες, τρελαίνομαι. Στους 3 μήνες ‘στεγνώνω’. (…) Δε γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με τα χίλια, θέλει και λίγο να κάτσεις».

Διαβάστε ακόμα

Famagusta – Χρήστος Λούλης: «Αυτή η ιστορία με την Αμμόχωστο είναι σαν να μου χτύπησε την πόρτα το κάρμα»