Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: «Όλα αυτά μου προκαλούν αηδία»
Πρωινές εκπομπές

Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: «Όλα αυτά μου προκαλούν αηδία»

Χρυσούλα Διαβάτη για Κασσελάκη: «Όλα αυτά μου προκαλούν αηδία»

Η ηθοποιός σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη στην Super Κατερίνα αλλά και την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη και σχολίασε τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια.

Η ηθοποιός αν και πολιτικοποιημένη δεν γνώριζε ούτε τον Κασσελάκη ούτε την Έφη Αχτσιόγλου και δεν θα επέλεγε κανέναν από τους δύο.

«Δεν ξέρω το κ. Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Κοιτάξτε να σας πω για να πω για αυτά με πιάνει μία αηδία.

Δεν με ενδιαφέρει για κανένα τι κάνει στο σπίτι του και στο κρεβάτι του.

Και γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν είμαι εκείνο, είμαι το άλλο; Δεν ρώτησα και ποιον αφορά;

Δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω. Το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως όλα αυτά, εκτός από αηδία δεν με αφορούν.

Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο; Πώς μπορεί να σε ενδιαφέρει αν ο άλλος τρώει με τα χέρια ή τα πόδια στο σπίτι του. Στο σπίτι του όμως να μην θίγει εμένα».

«Δεν ξέρω την κ. Αχτσιόγλου. Την έχω ακούσει βέβαια, όσο έχω ακούσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους δύο».

Τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια

«Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας.

Με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός “νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας.

Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα. Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί».

Η απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου

«Δεν ξέρω πόσους δικηγόρους έχετε ρωτήσει από τον Δικηγορικό Σύλλογο για τον κύριο Κασσελάκη. Ο κύριος Κούγιας είναι ένας αγενέστατος και ομοφοβικός που χτίζει καριέρα πάνω σε αυτό. Τον έχετε κάνει φίρμα. Ρωτάτε τον για τις Πισπιρίγκου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει λαμπρούς δικηγόρους. Ο Κούγιας είναι ένας καλός συνήγορος με συγκεκριμένη πελατεία που ζει από αυτό το κλίμα αυτό του φόβου, της περιφρόνησης, του ρατσισμού, της ομοφοβίας. Καλά κάνει, βγάζει λεφτά.

Εσείς βγάζετε λεφτά από αυτό;  Γιατί τον πουλάτε και τον αγοράζετε;

Να ρωτήσετε τον κύριο Βερβεσό, τον σύζυγο της κυρίας Τσιμτσιλή που είναι εξαιρετικός δικηγόρος.

Κάθε φορά που κάτι γίνεται μια συζήτηση για μία αδερφή, ο Κούγιας ο αδερφολόγος».

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: Το τραγούδι των τίτλων της σειράς