Υπόθεση Πάτρας, δικηγόρος Δασκαλάκη: «Έμαθε πράγματα στη δίκη που δεν τα ήξερε και αναθεωρεί»
Πρωινές εκπομπές

Υπόθεση Πάτρας, δικηγόρος Δασκαλάκη: «Έμαθε πράγματα στη δίκη που δεν τα ήξερε και αναθεωρεί»

Υπόθεση Πάτρας, δικηγόρος Δασκαλάκη: «Έμαθε πράγματα στη δίκη που δεν τα ήξερε και αναθεωρεί»

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την αγόρευση του Αλέξη Κούγια στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ διασαφηνίζει και την στάση του πελάτη του.

Αναφερόμενος στην αγόρευση του Αλέξη Κόυγια συνήγορου της κατηγορουμένης, είπε:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, πολύ περισσότερο ο συνήγορος στην αγόρευση του. Σε κάθε περίπτωση ο συνήγορος εκφράζει την στάση του κατηγορουμένου με αυτά που λέει. Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχει σχέση με την απόφαση του δικαστηρίου η υποτιθέμενη στάση του κυρίου Δασκαλάκη στα νοσοκομεία. Δηλαδή δεν έχει άμεση σχέση με την απόφαση και τον ισχυρισμό του δικαστηρίου».

«Όλοι αυτοί οι μάρτυρες που έχουν έρθει, εξήντα σχεδόν, πολλοί από αυτούς έχουν έρθει με τρεμάμενη φωνή, να κλαίνε και να λένε για τις προσπάθειες που έκαναν για αυτό το παιδί. Ουσιαστικά θέτοντας ένα ζήτημα ποσό ιατρικά έτοιμοι ήταν για τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα έχουν λίγα μέτρα δίπλα τους μια κατηγορούμενη που τους ”πετάει” το μπαλάκι. Σφίγγεται το στομάχι σου όταν βλέπεις γιατρούς να κλαίνε για την Τζωρτζίνα».

Για την στάση του πελάτη του Μάνου Δασκαλάκη, ανέφερε:

«Από τη στιγμή που αυτή η υπόθεση ήρθε στο φως, ο Μάνος Δασκαλάκης πληροφορήθηκε παρά πολλά πράγματα τα οποία δεν τα ήξερε ούτε ο ίδιος. Όποτε σταδιακά ακόμα και κατά τη διάρκεια των καταθέσεων στο ακροατήριο και κατά την απολογία της κατηγορουμένης πληροφορήθηκε πράγματα τα οποία δεν τα ήξερε. Από τη στιγμή που έχει ζήσει αυτός ο άνθρωπος με την σειρά που τα έχει ζήσει κάποια γεγονότα και εμπλουτίζονται με καινούργια δεδομένα είναι λογικό να αναθεωρεί. Όταν ο άνθρωπος έκανε δυο και τρεις δουλειές για να συντηρήσει την οικογένεια του είναι προφανές ότι θα είναι απών κάποιες ώρες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: «Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο με τις μαρτυρίες όλων όσοι έζησαν τις τελευταίες στιγμές της Μαλένας»