Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα»
Πρωινές εκπομπές

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα»

Πότε θα ξεκινήσει το First Dates;

Για την εκπομπή της, First Dates και πότε αυτή θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, το GNTM, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star, μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο «Mega Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια παράλληλα απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο σε ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά και τις σχέσεις τους, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Το αγαπημένο μου GNTM ήταν με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φορτηγό πάνω, να κλαίμε. Είχα περάσει ωραία», είπε.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια του Shopping Star είπε πως είναι θεάρα.

«Είναι θεά, χωρίς εμπάθεια, δεν προσβάλει κανέναν, ούτε είναι αγενής. Δεν μου κλώτσησε καθόλου. Οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στηντηλεόραση. Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Η Ηλιάνα στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά δεν χάνει, αλλά κερδίζει, γιατί αυτό που κάνει είναι δύσκολο».

Όπως είπε η ίδια, δεν καταλαβαίνει γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχεται όλα αυτά τα πυρά.

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό, η Βίκυ το ξεκίνησε που είπε μία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Έπαθα σοκ. Ήμουν χαμένη κάπου στην Ασία. Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα», είπε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πως η Βίκυ Καγιά την έκανε block, με την ίδια πάντως να δηλώνει πως δεν παραξηγήθηκε.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε πως δεν έχουν γνωριστεί, αλλά την ακολουθεί στο Instagram. Άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα που της αρέσουν είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε πως, αν και είναι τηλεορασάκιας, δεν ξέρει εάν θα πήγαινε σε πάνελ.

«Λάτρεψα τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι η απόδειξη γιατί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα χρησιμοποιεί το loud and proud», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, με τον οποίον είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια.

«Είμαι μεγάλη καψούρα μαζί του. Στις αρχές του έψαχνα το κινητό, δεν το έχω κρύψει. Τον φωνάζω καρυδάκι. Έχει τύχει να φλερτάρουν τον άντρα μου μπροστά μου. Θέλω να είναι ερωτεύσιμος ο άντρας μου και να τον θέλουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι εγώ, πως ωρίμασα στις αντιδράσεις μου. Μαλλί με μαλλί δεν έχω πιαστεί, αλλά έχω πει… απομακρύνσου, this is mine», είπε.

Διαβάστε ακόμα

Ζενεβιέβ Μαζαρί για First Dates: «Είμαστε στη διαδικασία ματσαρισμάτων. Πάρτε τηλέφωνο και ελάτε»