Ζόζεφιν: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»
Πρωινές εκπομπές

Ζόζεφιν: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»

Ζόζεφιν: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον έρωτά της ανοιχτά

Τον δεύτερο δίσκο της παρουσίασε η Ζόζεφιν και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της Νίνο!

Ο Νίνο παρακολουθούσε τη σύντροφό του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και μάλιστα τη συμβούλευε για διάφορα πράγματα.

Η Ζόζεφιν, σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εξέφρασε ανοιχτά τον έρωτά της για τον Νίνο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως τον άνθρωπό της.

Σε ερώτηση για το αν οι δυο τους συζούν, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει, ωστόσο τόνισε ότι όπως κι εκείνος, έτσι κι εκείνη, είναι πάντα στο πλευρό του.

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Josephine έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον σύντροφό της, Νίνο.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά αρκετούς μήνες και παρότι οι δυο τους αποφεύγουν την έκθεση, δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στον σύντροφό της με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει και τους γονείς του. (δες εδώ φωτογραφίες από την εμφάνισή τους)

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δεν μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί…

Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα

Ζόζεφιν: «Ο Νίνο δεν ζηλεύει καθόλου, εγώ ζηλεύω καμιά φορά»