Ζωζώ Σαπουντζάκη για Νίκο Κοκλώνη: «Θα σκίσει σίγουρα στο Fame Story»
Πρωινές εκπομπές

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Νίκο Κοκλώνη: «Θα σκίσει σίγουρα στο Fame Story»

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Νίκο Κοκλώνη: «Θα σκίσει σίγουρα στο Fame Story»

Ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στον Νίκο Κοκλώνη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Κοκλώνη και το Fame Story που θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Η μουσική Ακαδημία επιστρέφει στην πιο σύγχρονη μορφή του, με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης και με το χιούμορ του και την αμεσότητά του θα αλλάξει τα δεδομένα της τηλεόρασης.

«Εύχομαι να σκίσει. Θα σκίσει σίγουρα, είναι ο αγαπημένος μου, είναι κύριος.

Πέρασα πολύ ωραία στο J2US και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα συνεργαζόμουν και πάλι μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well μίλησε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, όσο βρισκόταν στα γυρίσματα του μουσικού αυτού σόου.

«Έχω τρακ γιατί ξεκινάει το Fame Story. Όπου πήγαινα το καλοκαίρι περίμενα να έρθει αυτή η στιγμή.

Το κάστινγκ είναι μοναδικό, έχουμε φωνάρες και ωραίες προσωπικότητες και αυτό θεωρώ πως θα ξεχωρίσει σε αυτό το σόου.

Κάθε φορά που ετοιμάζουμε το πλατό λέω είναι το καλύτερο αλλά έρχεται η επόμενη σεζόν που βρίσκεις να κάνεις κάτι περισσότερο».

Νίκος Κοκλώνης – Fame Story: «Το κάστινγκ είναι μοναδικό»

Αυτοί είναι οι κριτές του Fame Story

Μετά από πολλή φημολογία, η Ελένη Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος θα πάρουν τις θέσεις τους ως κριτές για τους μαθητές της αναβιωμένης μουσικής ακαδημίας με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Αντώνης Ρέμος

«Όλα είναι μουσική, καλή αρχή. Νιώθω σαν πρώτη μέρα στο σχολείο. Όλα καλά, η τηλεόραση είναι για τον κόσμο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν εμφανιζόμαστε, οι θέσεις που παίρνουμε και τα παιδιά που έρχονται να νιώσουν αυτή την εμπειρία της έκθεση.

Κάθε έκθεση ενός δημοσίου προσώπου μπορεί να επηρεάσει κάποιους ανθρώπους και θετικά και αρνητικά. Αγάπη χρειάζεται, ευγένεια, αλήθεια, ο κόσμος δεν χρειάζεται ούτε δηθενιές και μεγάλα λόγια».

Ελένη Φουρέιρα

«Το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια. Το αγάπησα πάρα πολύ. Όταν ο Νίκος μου έκανε την πρόταση δεν μπορούσα παρά να πω ναι, με καταπληκτικούς καλλιτέχνες, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, τον Αντώνη, τον Light που τον γνωρίζω και τον Νίκο που τον αγαπάμε όλοι.

Επιλέχθηκαν άνθρωποι που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας. Δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε, εγώ είμαι εδώ να δώσω συμβουλές, να πω την άποψή μου.

Στη ζωή μου δεν είμαι κακιά, θα είμαι ο εαυτός μου, εύχομαι να βρούμε καταπληκτικά ταλέντα, παιδιά με άστρο».

Γιώργος Αρσενάκος

«Να ευχηθούμε πολλά ταλέντα. Να βρούμε τους επόμενους σταρ της Ελλάδας.

Είναι μια ομάδα πανικού που θα φέρει πανικό και θα βοηθήσουμε τους εκκολαπτόμενους τραγουδιστές να εξελιχθούν.

Είναι ένα είδος μουσικής με impact στη νεολαία και οφείλει να ακουστεί και αυτό το είδος».

Light

«Είναι κάτι καινούργιο το τηλεοπτικό. Το να ασχολούμαι με καλλιτέχνες και να κρίνω αν κάνουν είναι κάτι που κάνω ήδη γιατί έχουμε τη νο1 εταιρεία στη ραπ.

Πιο πολλά αστέρια από τον βραδινό ουρανό η κριτική επιτροπή. Έχουμε τον νο1 μάνατζερ, τον νο1 λαϊκό τραγουδιστή, τη νο1 γυναίκα ποπ σταρ, τον νο1 ράπερ και πάμε για κάτι πάρα πολύ δυνατό.

Έχουμε έναν παρουσιαστή που είναι ο μεγαλύτερος σούπερ σταρ και θα δώσει την κόλλα που χρειάζεται για να κολλήσει όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λιανός – I am a celebrity: «Υπάρχει και πολιτικός παίκτης»