Πρωτοχρονιά: Η αλλαγή του χρόνου με Βοσκόπουλο – Μαρινέλλα 43 χρόνια πριν
Τηλεόραση

Πρωτοχρονιά: Η αλλαγή του χρόνου με Βοσκόπουλο – Μαρινέλλα 43 χρόνια πριν

Πρωτοχρονιά: Η αλλαγή του χρόνου με Βοσκόπουλο – Μαρινέλλα 43 χρόνια πριν

Το εορταστικό πρόγραμμα στο κανάλι της ΥΕΝΕΔ που μετέδωσε η εκπομπή, Στούντιο 4

Το ημερολόγιο έγραφε 31 Δεκεμβρίου του 1980 όταν η τότε ΥΕΝΕΔ – σημερινή ΕΡΤ – ετοίμασε το δικό της εορταστικό πρόγραμμα για την Πρωτοχρονιά.

Η Μαρινέλλα έχοντας στο πλευρό της τον Τόλη Βοσκόπουλο ετοιμάζονταν για να υποδεχτούν τη νέα χρονιά.

Μαζί τους τραγούδησε ο Γιώργος Μαρίνος και οι αδελφοί Τζαβάρα. Η εκπομπή μεταδόθηκε τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά από την ΕΡΤ-2.

Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσίασε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο σε νέα, αποκατεστημένη εκδοχή μετά την ψηφιοποίηση του πρωτότυπου φιλμ 16mm.

Το πρόγραμμα «Πρωτοχρονιά μαζί μας: Καλωσορίζοντας το 1981 με τη Μαρινέλλα» είναι μια κινηματογραφημένη εορταστική εκπομπή για την υποδοχή του έτους 1981, παραγωγής ΥΕΝΕΔ, με τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, το Γιώργο Μαρίνο και τους αδελφούς Τζαβάρα. Συμμετέχει το 12μελές μπαλέτο του Χρήστου Παπίδη με χορογραφίες του ίδιου, ειδικά για την εκπομπή.

Για την υποδοχή του νέου χρόνου η Μαρινέλλα άνοιξε το σπίτι της για την τηλεόραση της ΥΕΝΕΔ και μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τους αδελφούς Τζαβάρα τραγουδούν για τον ερχομό του νέου έτους. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής συνεχίστηκε το μουσικό πρόγραμμα με μερικά ακόμη μουσικά βίντεο μεγάλων επιτυχιών της Μαρινέλλας όπως: ”Η αγάπη μας γιορτή”. Ακόμη, ο Γιώργος Μαρίνος ερμηνεύει κι εκείνος με την σειρά του μεγάλες του επιτυχίες όπως: ”Η αγάπη είναι παιχνίδι”, ”Τράβα μου μία φωτογραφία”, ”Τζόγος”.

Διαβάστε επίσης

Άντζελα Δημητρίου: «Όταν είπα την αλήθεια στον γιο μου, απελευθερώθηκα. Με θεωρούσε ξαδέρφη του και…»