Ψητή τσιπούρα με λεμόνι και δεντρολίβανο παρουσιάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, ιδανική για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Υλικά για 4 μερίδες

  • 2 τσιπούρες των 700 γρ.
  • ελαιόλαδο
  • άνθος αλατιού σε νιφάδες
  • 1 λεμόνι
  • 2 κουτ. του γλυκού πολτός σκόρδου σε μείγμα αρωματικών
  • 5-6 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο.

Για το σερβίρισμα

  • ανάμεικτα λαχανικά ατμού
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουτ σούπας χιμός λεμονιού
  • 1 κουτ γλουκού μουσταρδόμελο
  • άνθος αλατιού σε νιφάδες