Ψητή τσιπούρα με λεμόνι και δεντρολίβανο παρουσιάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, ιδανική για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.
Υλικά για 4 μερίδες
- 2 τσιπούρες των 700 γρ.
- ελαιόλαδο
- άνθος αλατιού σε νιφάδες
- 1 λεμόνι
- 2 κουτ. του γλυκού πολτός σκόρδου σε μείγμα αρωματικών
- 5-6 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο.
Για το σερβίρισμα
- ανάμεικτα λαχανικά ατμού
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουτ σούπας χιμός λεμονιού
- 1 κουτ γλουκού μουσταρδόμελο
- άνθος αλατιού σε νιφάδες