Αυτός είναι ο νέος Αμερικανός Bachelor και φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του ριάλιτι
Reality TV

Αυτός είναι ο νέος Αμερικανός Bachelor και φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του ριάλιτι

Αυτός είναι ο νέος Αμερικανός Bachelor και φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του ριάλιτι

Εγκαινιάζει μια νέα εποχή

Ο Matt James είναι ο νέος Αμερικανός Bachelor και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου του 2021.

Η 25η σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι αναμένεται να φέρει μια μεγάλη αλλαγή, καθώς ο James θα είναι ο πρώτος μαύρος Εργένης στην ιστορία του The Bachelor.

Μάλιστα, είναι γνώστης του παιχνιδιού αφού όταν τον Ιούνιο ανακοινώθηκε το όνομά του εκείνος θα ήταν ένας από τους υποψήφιους γαμπρούς στην πιο πρόσφατη σεζόν του Bachelorette με την Clare Crawley.

Mάλιστα, τα επεισόδια αυτού του επεισοδιακού Bachelorette (αποχώρησε η Bachelorette στα πρώτα επεισόδια γιατί ερωτεύτηκε και αντικαταστάθηκε από άλλη) δεν είχαν καν βγει ακόμα στον αέρα όταν το ABC βρήκε στο πρόσωπο του Matt τον ιδανικό Εργένη και έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις, αποσύροντάς τον πρώτα από το line up του Bachelorette.

Ο… ιδανικός Εργένης φέρεται να επιλέχθηκε μετά από πιέσεις προς τους παραγωγούς ότι δεν στηρίζουν τη διαφορετικότητα όχι μόνο σε επίπεδο συμμετεχόντων αλλά και στα μέλη της παραγωγής.

Μάλιστα πριν από την ανακοίνωση του James ως του νέου Bachelor στο διαδίκτυο μαζεύονταν υπογραφές για μια «καμπάνια ενάντια στον ρατσισμό στο The Bachelor», ζητώντας ο επόμενος Εργένης να είναι μαύρος.

Tα γυρίσματα για το νέο Bachelor έχουν ήδη γίνει. Ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου στην Pennsylvania.

Όσο για το ποια κέρδισε την καρδιά του, οι ειδήμονες γνωρίζουν αλλά δεν αποκαλύπτουν. Αυτό που λέγεται όμως είναι ότι μετά από τα όσα έγιναν στο Bachelorette, το Bachelor θα ακολουθήσει μια λιγότερο απρόβλεπτη πορεία που θα τον φέρει μέχρι την τελική επιλογή της κοπέλας που θα αρραβωνιαστεί.

Ποιος είναι ο Μatt James;

Ο 29χρονος Matt έπαιζε ποδόσφαιρο στο Wake Forest University και έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από το NFL. Έχασε όμως τη βολή του σε παιχνίδι με τους Carolina Panthers και δεν συνέχισε στους New Orleans Saints.

Έχει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό όπως φαίνεται και στο Instagram.

Όσο έπαιζε ποδόσφαιρο σπούδαζε και οικονομικά που μάλλον δεν τελείωσε ποτέ.

Τελικά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έναν χρόνο μετά ίδρυσε την ΜΚΟ ABC Food Tours, η οποία παρέχει πληρωμένες γαστρονομικές ξεναγήσεις σε τουρίστες αλλά δωρεάν σε μαθητές δημοτικού από σχολεία σε υποβαθμισμένες περιοχές της μεγαλούπολης.

Είναι πολιτικά ενεργός και μάλιστα κατέβηκε και στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του George Floyd.

Παράλληλα διατηρεί φιλία με τον Tyler Cameron, έναν από τους δημοφιλέστερους υποψήφιους της 15ης σεζόν του Bachelorette.