Bachelor…surprise! Οι κολλητοί του Παναγιώτη εισέβαλαν στη βίλα! (vid)
Reality TV

Bachelor…surprise! Οι κολλητοί του Παναγιώτη εισέβαλαν στη βίλα! (vid)

Bachelor…surprise! Οι κολλητοί του Παναγιώτη εισέβαλαν στη βίλα! (vid)

Στρίμωξαν τις κοπέλες με τις ερωτήσεις τους... Ποιες δεν τους εντυπωσίασαν;

Μία έκπληξη περίμενε τον Παναγιώτη απόψε στο The Bachelor. Δύο από τα φιλαράκια του (ο ένας ήταν και ξάδερφός του) ήρθαν να τον βρουν στη βίλα και να τον βοηθήσουν να διαλέξει την πιο κατάλληλη “νύφη” για να νοικοκυρευτεί.

Ο Ισίδωρος και ο Γιάννης έπεσαν από την αρχή στα βαθιά και απομόνωσαν με τη σειρά τα κορίτσια για να συζητήσουν μαζί τους και να δουν σε τι μήκη κύματος εκπέμπουν…

Πρώτα, όμως, ο Mr. Bachelor τούς αποκάλυψε ότι δύο είναι τα κορίτσια που έχει έρθει πιο κοντά ως τώρα και ότι στη μία τον έχει σαγηνεύσει ο τρόπος που επικοινωνούν ενώ με την άλλη έχει μεγαλύτερη, σωματική χημεία.

https://streamable.com/qo5jr6

Σίγουρα, από αυτές που δεν έπεισαν με τις απαντήσεις τους ήταν η Άννα που γύρισε μουτρωμένη πίσω στα κορίτσια αλλά και η Εριέττα που με την πολυλογία της έβαλε σε σκέψεις τον ξάδερφο του Παναγιώτη για το αν εννοεί ή όχι όσα έλεγε. Δεν ήταν λίγο που άρχισε να δηλώνει με στόμφο: «θέλω να γίνω η μάνα των παιδιών του».

https://streamable.com/m7rggo

https://streamable.com/qjipoq

Μετά την εξονυχιστική γνωριμία τους με τις επίδοξες «νύφες» οι φίλοι του Παναγιώτη πήραν αναπαυτική θέση απέναντί του κι άρχισαν να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους λέγοντάς του «χαρτί και καλαμάρι» πώς εξελίχθηκε η συζήτησή τους. Ποιες κατά τη γνώμη τους δεν ταιριάζουν μαζί του;

https://streamable.com/z3mhvk