Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα ροζ video παικτών
Reality TV

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα ροζ video παικτών

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα ροζ video παικτών

Τι είπε για τη σχέση Κεχαγιά – Δανέζη και το viral video με τη χειρονομία στον συμπαίκτη της

Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» η Αφροδίτη που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Η σχέση της φίλης της Σοφίας Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά, τα ροζ videos των παικτών, αλλά και τα «μαγειρέματα» στην ψηφοφορία ήταν μερικά από τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Για τη σχέση του Κεχαγιά και τη Δανέζη είπε: «Είναι αυτό που βλέπεται. Ό,τι βλέπεται, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο».

Ενώ, στην ερώτηση πως νιώθει που έγινε viral το video με τη στιγμή που ακούμπησε τα γεννητικά όργανα του Κεχαγιά, απάντησε: «Δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για το καλό της φίλης μου».

Όσον αφορά στον μεγάλο καυγά ανάμεσα στη Σοφία και την Άννα Μαρία, δήλωσε: «Εγώ απλώς φοβόμουν. Ήταν scaring. Η Σοφία ήθελε να ηρεμήσει και όταν είσαι στο στόχαστρο έχεις επιπλέον πίεση».

Ακόμη, για το αν γίνονται «μαγειρέματα» στις ψηφοφορίες και το αν υπάρχουν χαρτάκια που γράφουν ποιον θα ψηφίσουν, η Αφροδίτη ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, μόνο αν κάποιος παίκτης συζητήσει με κάποιον άλλον για το ποιον θα ψηφίσει, κάτι που καταγράφουν μάλιστα και οι κάμερες.

Τέλος, για το αν εκτός από τη Χριστίνα που μίλησε ανοιχτά για τη διαρροή του ροζ video, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που το έχουν κάνει απάντησε: «Ναι υπάρχουν πολλοί. Και εγώ θα μπορούσα να είμαι και όλοι. Είναι κάτι που πρέπει να είναι κατηγορηματικά όχι. Πρέπει να διώκεται ποινικά όταν ανεβαίνει ένα προσωπικό video. Είναι άσχημο και είμαστε στο 2020. Τέτοια πράγματα πρέπει να απαγορεύονται».

https://streamable.com/qczmoy