Reality TV

Big Brother – Ραμόνα για Γρηγόρη: «Είναι κωμικοτραγικό ότι έφθασε στον τελικό»

Big Brother – Ραμόνα για Γρηγόρη: «Είναι κωμικοτραγικό ότι έφθασε στον τελικό»

Τι είπε η Αφροδίτη για την «κόντρα» Σοφίας και Θέμη

Για τις στρατηγικές στο Big Brother, τους καβγάδες, τις κόντρες και τα φαβορί μίλησαν η Αφροδίτη και η Ραμόνα στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ραμόνα σχολίασε με δηκτικό τρόπο το ότι ο Γρηγόρης πήγε στον τελικό, ενώ η Αφροδίτη μίλησε για την «κόντρα» του Θέμη με τη Σοφία.

«Εγώ νομίζω ότι οι σχέσεις του Θέμη με τη Σοφία άρχισαν να χαλάνε μετά τη δοκιμασία με τον στρατό. Κατάλαβε ότι εκείνος είχε στηρίξει τη Σοφία, αλλά όταν εκείνος δεν αισθάνθηκε καλά με την αποστολή βρήκε απέναντί του και τον Δημήτρη και τη Σοφία και δεν τον στήριξαν, Νομίζω πως για το χθεσινό ξέσπασμα ο Θέμης εναντιώθηκε λίγο σε αυτό που είπε ο Κεχαγιάς και ήθελε να δείξει ότι δεν φοβάται να βγει στη σέντρα», είπε η Ραμόνα με την Αφροδίτη να συμφωνεί μαζί της.

«Ο Θέμης είναι ο πιο μικρός και δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι πίεση βρίσκονται και οι δύο. Εγώ βρίσκομαι ανάμεσα και θα στηρίξω και τους δυο. Εγώ ήθελα ο Θέμης να είναι μόνος, ούτε με τη Σοφία, ούτε με την Άννα Μαρία. Αν ήμουν στη θέση της Σοφία θα ήταν πιο ήπια τα πράγματα στους καβγάδες με τον Θέμη», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη.

«Μου αρέσει ο Θέμης γιατί ξύπνησε λίγο αργά και τα λέει έξω από τα δόντια, αλλά δεν λέει ψέματα. Πιστεύω ότι έχει δει πολλά πράγματα ο Θέμης. Έχει προστατεύσει τη Σοφία και μετά από όλα αυτά, έκανε μπαμ», είπε η Ραμόνα.

https://streamable.com/9q3btn

Στη συνέχεια, η Ραμόνα σχολίασε τη συμπεριφορά του Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και το ότι ο Γρηγόρης μαζί με τον Ζακ πήγαν κατευθείαν στον τελικό: «Έχω απογοητευτεί από τον Πυργίδη. Είναι κωμικοτραγικό ότι ο Γρηγόρης έφθασε στον τελικό», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα.

Με την Αφροδίτη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει με τη σειρά της: «Η πιο σταθερή που από την αρχή ήταν έτσι όπως είναι είναι η Σοφία».

https://streamable.com/e6nis3

Τέλος, και τα δυο κορίτσια περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο αποψινό live που θα υπάρχει διπλή αποχώρηση.

Exit mobile version