Reality TV

Big Brother: Ταύρος εν υαλοπωλείο η Άννα – Μαρία! Χαμός και απόψε στο Twitter

Big Brother: Ταύρος εν υαλοπωλείο η Άννα – Μαρία! Χαμός και απόψε στο Twitter

Πώς σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου το ξέσπασμά της;

Είδαμε χτες τρομερή αναστάτωση στο σπίτι του Big Brother με αφορμή τις κατηγορίες του Ζακ ότι η Άννα – Μαρία έκλεψε ένα στοματικό διάλυμα από την αποθήκη.

Η παίκτρια έγινε «πυρ και μανία» με την «αχαριστία» των συμπαικτών της κι άρχισε να φωνάζει εναντίον τους.

Σήμερα, παρακολουθήσαμε και νέα συνέχεια στην αντιπαράθεσή τους.

Η Άννα – Μαρία εμφανώς απογοητευμένη από το γεγονός ότι κανείς δεν την υπερασπίστηκε ξέσπασε σε φωνές κι άρχισε να ετοιμάζει τα πράγματά της με τη Ραμόνα να πηγαίνει κοντά της να την ηρεμήσει. Μόνο που αυτό ήταν αδύνατο κι έτσι την είδαμε να σπρώχνει τη φίλη της στο παιχνίδι για να ελευθερωθεί και να φύγει.

«Άντε στον διάολο. Θα με τρελάνετε εσείς; Τα καταφέρατε… Το κοινό με κράτησε τόσο καιρό. Δεν το ανέχομαι άλλο, τέλος! Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν αντέχω άλλο, ρε!. Είστε όλοι άχρηστοι ρε. Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος ε. Άντε στον διάολο», ούρλιαζε συνεχώς.

Ορμώντας στο αίθριο προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για να αποχωρήσει με τον Μεγάλο Αδελφό να της εξηγεί ότι δεν γίνεται να την ανοίξει έτσι και να την καλεί στη συνέχεια στο δωμάτιο επικοινωνίας.

https://streamable.com/q6xs42

To Twitter για ακόμη μία φορά έδειξε τις συμπάθειές του με τους χρήστες να τάσσονται σθεναρά στο πλευρό της δικηγόρου και να «πετσοκόβουν» όποιον τα έβαλε μαζί της.

Exit mobile version