Reality TV

Big Brother: Το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη και η οργισμένη αντίδραση του Αύγουστου Κορτώ: «Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι…»

Big Brother: Το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη και η οργισμένη αντίδραση του Αύγουστου Κορτώ: «Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι…»

Οι χρήστες του διαδικτύου ζητούν την αποπομπή του

Η επιλογή των παικτών του Big Brother έχει πυροδοτήσει τον σχολιασμό ενώ τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες. Σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ο Αύγουστος Κορτώ με τη σειρά του κατακεραυνώνει το Big Brother για τα όσα προβάλλονται, γράφοντας στη σελίδα του στο facebook.

«Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι δηλώνει απερίφραστα ότι αν δεν ξαλαφρώσει, θα προβεί σε βιασμό.

Το κανάλι πέταξε το ίζημα απ’ το πρόγραμμα; Το ΕΣΡ έριξε τσεκούρι; Η παραγωγή βγήκε να απολογηθεί γονυπετής για την προώθηση, την εκλογίκευση, ενός απ’ τα ειδεχθέστερα εγκλήματα;

Αν όχι, αν περάσει στο ντούκου αυτός ο πάτος της κοινωνικής σήψης, την επόμενη φορά, στην πλάτη του επόμενου θύματος, μπορεί να ξανακούσουμε τη φρίκη ως γραμμή υπεράσπισης: “Δεν είχε εκτονώσει τη βαρβατίλα του, κύριε πρόεδρε; Τι να ‘κανε; Αφού έτσι λέει η τηλεόραση”».

Exit mobile version