«Μπουρλότο» στο Big Brother με τις ερωτήσεις των παλιών παικτών
Reality TV

«Μπουρλότο» στο Big Brother με τις ερωτήσεις των παλιών παικτών

«Μπουρλότο» στο Big Brother με τις ερωτήσεις των παλιών παικτών

Τι ρώτησαν και ποιον;

Ο Ζακ ήταν ο πρώτος παίκτης που κατάφερε μέσα από τις δοκιμασίες να πάρει το ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια στον μεγάλο τελικό του Big Brother.

Συνεχίζοντας τη διαδικασία για την ανάδειξη του δεύτερου ενοίκου που δεν θα χρειαστεί να μπει υποψήφιος πριν από τη γραμμή τερματισμού ο Μεγάλος Αδελφός σκάρωσε μία νέα σειρά δοκιμασιών για να ζορίσει τους παίκτες.

Μία εξ αυτών και η «ψηφιακή» επιστροφή παλιών παικτών στο παιχνίδι – και όχι αυτοπροσώπως εξαιτίας του κορονοϊού – που κλήθηκαν να  θέσουν τις ερωτήσεις τους στους παίκτες.

Πρώτη η Αφροδίτη ρώτησε τον Θέμη τον λόγο που γύρισε την πλάτη του στη Σοφία ενώ η Ραΐσα ήθελε να μάθει αν η Άννα Μαρία μετάνιωσε για τις άδικες συμπεριφορές της απέναντί της.

https://streamable.com/aktd26

Η Ραμόνα από την άλλη απευθυνόμενη στον Χρήστο είχε την απορία γιατί άλλαξε γραμμή πλεύσης ως προς την Άννα Μαρία. Το ίδιο ερώτημα έκανε και ο Χρήστος Μακρίδης αυτή τη φορά στον Θέμη. Το γιατί επί 50 ημέρες δεν αντάλλαζε μαζί της ούτε «καλημέρα» ενώ τώρα δεν ξεκολλάει από πάνω της.

https://streamable.com/0vwsor

Τελευταίος έμεινε ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Η ερώτησή του αφορούσε τη Σοφία, τον Γρηγόρη και τον Ζακ και το το τι άλλο είναι ικανοί να κάνουν για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000€.

https://streamable.com/ii4tax