Χριστίνα Ορφανίδου: «Η υπόθεση με το ροζ βίντεο έχει πάρει τη νομική οδό»
Reality TV

Χριστίνα Ορφανίδου: «Η υπόθεση με το ροζ βίντεο έχει πάρει τη νομική οδό»

Χριστίνα Ορφανίδου: «Η υπόθεση με το ροζ βίντεο έχει πάρει τη νομική οδό»

Τι την ενόχλησε στη συμπεριφορά των γονιών του πρώην συντρόφου της;

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε η Χριστίνα Ορφανίδου. Η παίκτρια που αποχώρησε από το reality του ΣΚΑΙ μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Μαρία αλλά και τα δίδυμα αδέρφια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο και τη νομική οδό που έχει ακολουθήσει.

«Είχα πάει στην Άννα Μαρία για να της ζητήσω συμβουλές για το θέμα που έχω. Έχει πάρει τη δικαστική οδό το βίντεο. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Τώρα ήταν να γίνει το δικαστήριο απλά ήμουν μέσα στο παιχνίδι και πήρε αναβολή.

Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω ότι δεν έφταιγα 100% – γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό – δεν θα σταματήσω τη ζωή μου. Αυτά τα περιστατικά – και δεν το λέω σεξιστικά – προκαλούνται συνήθως από άντρες. Όλες αυτές οι υποθέσεις που έχουν σχέση με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών…

Το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Γνώριζαν τον σύντροφό μου, συζούσαμε. Κάναμε μαζί γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε.

Εγώ μίλησα με τους δικούς μου γονείς. Ξέρουν ποια είμαι, τι είμαι και για ποιο λόγο το έκανε αυτό το πράγμα. Εφόσον, λοιπόν, τα βρήκα με τον εαυτό μου και είπα “Χριστίνα είσαι δυνατή, έχεις περάσει κι άλλα πράγματα άσχημα”, σκέφτηκα ότι πρέπει να προσπαθήσω να κάνω τις κατάλληλες νομικές κινήσεις.

Δεν νιώθω να έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά στο σπίτι. Ο καβγάς με την Άννα Μαρία ήταν δικό μου λάθος. Ήμουν φορτισμένη από το σκηνικό και τα δίδυμα μου είχαν βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Δείτε το βίντεο: