Χριστίνα Ορφανίδου: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται»
Reality TV

Χριστίνα Ορφανίδου: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται»

Χριστίνα Ορφανίδου: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται»

Τι αποκάλυψε για το «ροζ» video και τη σχέση που είχε στην αρχή του παιχνιδιού με την Άννα Μαρία

Για την αποχώρησή της από το σπίτι του Big Brother, το «ροζ» video που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βαρουξή που πανηγύρισε, όταν ανακοινώθηκε το όνομά της στο live της Παρασκευής, μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία και το λόγο που απομακρύνθηκαν.

«Αυτό που βλέπετε τις 2 ώρες δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ζούμε εμείς εκεί», είπε αρχικά η Χριστίνα.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother αναφέρθηκε και στο «ροζ» video που κυκλοφόρησε, επισημαίνοντας πως φέρθηκε ψύχραιμα, όταν το έμαθε. «Δεν είχα άλλη επιλογή. Ήταν κάτι που γνώριζα και είχα κινηθεί νομικά.  Τα video που διέρρευσαν ήταν αυτά που υπάρχουν στη δικογραφία μου. Δεν ντρέπομαι για κάτι. Δεν υπήρχε κάτι να με στενοχωρήσει επιπλέον».

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη και τον υπερβολικό πανηγυρισμό του, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η Χριστίνα αποκάλυψε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Τέλος, για την Άννα Μαρία και το λόγο που αν και στην αρχή ήρθαν κοντά, τελικά απομακρύνθηκαν είπε: «Με την Άννα Μαρία στην αρχή και επειδή είναι δικηγόρος είχα έρθει πολύ κοντά και για να με συμβουλέψει. Αλλά όταν είπε τη φράση “Οι γυναίκες τα προκαλούν”, εγώ απομακρύνθηκα».

https://streamable.com/4vxh10