Χρήστος Βαρουξής – Big Brother: «Είδα κάποια βίντεο. Ο Πυργίδης με απογοήτευσε, πηγαίνει όπου πάει ο άνεμος»
Reality TV

Χρήστος Βαρουξής – Big Brother: «Είδα κάποια βίντεο. Ο Πυργίδης με απογοήτευσε, πηγαίνει όπου πάει ο άνεμος»

Χρήστος Βαρουξής – Big Brother: «Είδα κάποια βίντεο. Ο Πυργίδης με απογοήτευσε, πηγαίνει όπου πάει ο άνεμος»

Τι είπε για τη Ραΐσα, την Άννα Μαρία, τη Σοφία, τον Θέμη;

Ο Χρήστος Βαρουξής ήταν ο καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Big Brother.

O παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τους συμπαίκτες του και ειδικά τον Δημήτρη Πυργίδη και την Άννα Μαρία.

«Είχαμε την ίδια τρέλα και με έκανε να βρω το χαμόγελό μου αν και στο τέλος, όταν βγήκα έξω με απογοήτευσαν κάποια πράγματα που είδα. Είδα κάποια βιντεάκια με τον Χρήστο Μακρίδη που με θάβανε. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί αλλά πάει όπου πάει ο άνεμος. Δεν μου άρεσε το σκηνικό που είχε γίνει στο δωμάτιο με τον Γρηγόρη που με έδωσε. Φερόταν διπλωματικά για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν» είπε για τον «κολλητό» του.

«Προσπαθούσα να αποφύγω τη Ραΐσα»

«Ήταν μια κοπέλα κοντά στην ηλικία μου, είχα μια οικειότητα, υπήρξε ωραίος χαβαλές αλλά έβλεπα ότι κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφευγαν. Βοηθούσε κι ο Big Brother που την καλούσε συνέχεια μέσα και φαινόταν λες και έχω σχέση. Και είπα μέχρι εδώ γιατί δεν το ένιωθα. Μου έλεγε “πάρε με αγκαλιά” και προσπαθούσα να το αποφύγω, δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση» είπε για τη Ραΐσα.

«Στεναχωρήθηκα για κάποια πράγματα που είδα όταν βγήκα, πραγματικά με στήριξε και με είχε αγαπήσει, ό,τι ήταν να μου πει το έλεγε μπροστά μου. Το κλάμα της ήταν αληθινό όταν έφυγε. Το λέω κι ανατριχιάζω» είπε για την Άννα Μαρία.

https://streamable.com/hyw398

«Το εκμεταλλεύτηκαν σωστά»

Για τον Ζακ και τον Γρηγόρη που έφτασαν στον τελικό είπε ότι είναι πολύ καλά παιδιά και ότι «έμειναν από πίσω από όλους και το εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Από πίσω είδα ότι ο Γρηγόρης έθαβε ακόμα και την παρέα του. Ο Ζακ θα ήταν πολύ καλός στο Survivor».

Η γνώμη του για τη Σοφία εξακολουθεί να είναι αρνητική γιατί δεν έχει ξαναδεί τέτοιον άσχημο χαρακτήρα όπως και του Δημήτρη Κεχαγιά. Παρόλα αυτά δεν τους κρατάει κακία.

Τη διπροσωπία του Θέμη τη διαπίστωσε νωρίς ενώ χαρακτήρισε λάθος που άλλαξε τελευταία στιγμή και έβγαλε άλλο πρόσωπο, όμως θεωρεί ότι είπε αλήθειες.

https://streamable.com/ksswks