Δημήτρης Μπέλλος: Η συγκατοίκηση με τη “νοικοκυρά” Μαρία, η πρώτη γνωριμία τους και η Ελένη Μενεγάκη
Reality TV

Δημήτρης Μπέλλος: Η συγκατοίκηση με τη “νοικοκυρά” Μαρία, η πρώτη γνωριμία τους και η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Μπέλλος: Η συγκατοίκηση με τη “νοικοκυρά” Μαρία, η πρώτη γνωριμία τους και η Ελένη Μενεγάκη

Οι δύο παίκτες αποκαλύπτουν από πότε είναι ζευγάρι

To MasterChef μπορεί να τελείωσε, το ενδιαφέρον όμως για τους φετινούς παίκτες δεν έχει σβήσει.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη τραβούν τα φώτα εξαιτίας της σχέσης τους που ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και συνεχίζεται και έξω από αυτό.

Ο Δημήτρης μίλησε στους “Κου Κου” για όλα, από τη ζωή του στη Νορβηγία και την πρώην κοπέλα του μέχρι τη Μαρία και την Ελένη Μενεγάκη.

“Το Silver Award είναι όσα έχω δώσει για να μπω στο MasterChef, ενοίκια στη Νορβηγία και τα χρήματα που έδωσα επειδή είχα συμβόλαιο και έφυγα από τη δουλειά μου, περίπου 5000 ευρώ. Στη Νορβηγία είχα πάει για κάποια κοπέλα. Τη γνώρισα στην Ασπροβάλτα που έχει σπίτι. Μέναμε από την αρχή μαζί γιατί γνωριζόμασταν 2-3 χρόνια. Αγοράσαμε σπίτι μαζί. Μου γκρίνιαζε και της είπα ότι σε 3 μέρες έχω ρεπό και φεύγω. Αν η γκρίνια δεν αντέχεται έχω κι εγώ τα όριά μου. Το σπίτι της το έδωσα, να είναι καλά να το χαίρεται” αποκάλυψε.

“Με την πρώην μου δεν μιλάμε πια. Μου έχει στείλει μόνο ένα μήνυμα. Το είπα στη Μαρία βεβαίως. Γκρίνιαξε λίγο αλλά όλα καλά” είπε.

“Ήμουν 21 χρονών, δούλευα σε ένα μαγαζί. Με κοιτάει θεά η Ελένη Μενεγάκη. Μου λέει μικρός είσαι και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου. Νομίζω ότι με πήρε κάποια στιγμή αν ήταν αυτός ο αριθμός της γιατί κοιμόμουν και εκεί έληξε. Μου είχε πει κάτι για νησί. Ποτέ δεν θα μάθουμε” είπε για τη συνάντησή του με την παρουσιάστρια.

“Έχουν περάσει 3 μήνες, τα πάμε αρκετά καλά με τη Μαρία. Τώρα είναι πολύ καλή και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει, τα πάντα”.

“Δεν ισχύει ακόμα η αισθητική επέμβαση. Έκανα κάποιες θεραπείες γιατί είχα τριχοφάγο και φαινόταν. Μου έχουν γίνει προτάσεις για αυτό και μπορεί να το κάνω να βάλω μαλλιά γιατί στα 30 αρχίζει και γυαλίζει η καράφλα. Στις κάμερες το είδα” είπε ο παίκτης.

https://streamable.com/1d7li8

Η κάμερα του “Πρωινού” εντόπισε τους δύο παίκτες στο εστιατόριο ενός άλλου παλιού παίκτη, του Σελίμ Σελτζούκ, όπου όπως είπαν γνωρίστηκαν και ήταν ο άνθρωπος που τους έδωσε συμβουλές.

Όπως είπαν είναι μαζί ήδη από τις οντισιόν και η συγκατοίκηση μετά το παιχνίδι ήταν λογική συνέχεια.

“Στην καραντίνα μαγείρευε η Μαρία, τώρα μόνο delivery” είπε ο Δημήτρης.

Ετοιμάζουν τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα που θα είναι η κοινή τους παρουσία σε κάποια εκπομπή.

https://streamable.com/542aco