Reality TV

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή ρολίστρια. Παίζει απόλυτα στρατηγικά και μαγκιά της»

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή ρολίστρια. Παίζει απόλυτα στρατηγικά και μαγκιά της»

Όσα είπε στο Love it για τη σχέση του με τη Σοφία, τη Ραμόνα και τους υπόλοιπους παίκτες

O Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν καλεσμένος στο Love it. Ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother εν μέσω αναταραχής που προκάλεσε με την επιθετική συμπεριφορά του προς τον Χρήστο Βαρουξή δήλωσε ότι υπάρχει πολλή πίεση μέσα στο σπίτι λόγω του εγκλεισμού.

«Λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν κι εμένα σε αυτό συμβαίνουν κι άλλα πράγματα. Δεν έρχομαι στα όριά μου τόσο εύκολα. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι» είπε για την πράξη του.

Για τη συγγνώμη που δεν είπε εξήγησε ότι δεν έχει νόημα και ότι δεν καλύπτεται αν δεν εξηγήσει γιατί έφτασε στην πράξη του να απειλήσει τον συμπαίκτη του. «Έχω ακούσει συγγνώμες από ανθρώπους που δεν τήρησαν τον λόγο τους. Από τότε που βρέθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

«Πιστεύω ότι η στήριξή μου στη Σοφία έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου» είπε ακόμη ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να την υποστηρίζει ακόμα και αν οι άλλοι συμπαίκτες του είναι εναντίον.

https://streamable.com/ncoh32

«Θα προσπαθούσα να το δω σαν παιχνίδι. Εγώ αισθανόμουν ότι εκεί μέσα ήταν ο κόσμος μου. Επηρεαζόμουν συναισθηματικά» είπε για το τι θα άλλαζε αν ξανάμπαινε στο Big Brother.

«Κατήγγειλε» δε ότι έχει δεχτεί σοβαρές προσβολές από την Άννα Μαρία που όμως δεν είχε εκφράσει πριν.

«Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με τη Ραμόνα από την αρχή. Ούτε με τη Σοφία θα έλεγα ότι υπήρξε κάτι τέτοιο. Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. Φυσικά μου αρέσει σαν γυναίκα, έχουμε πει πάρα πολλά. Ερωτική έλξη και τι θα συμβεί θα το δούμε σε δύο εβδομάδες» είπε για τη συμπαίκτριά του.

«Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή ρολίστρια, έχει 33 διαφορετικές προσωπικότητες. Παίζει απόλυτα στρατηγικά και αν το καταφέρνει -που το καταφέρνει εν τέλει- μαγκιά της», είπε.

https://streamable.com/ogzfwb

Exit mobile version