Fame Story: Νικηφόρος και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνουν στην ακαδημία (19/10) – Η αντίδραση της Χριστίνας
Reality TV

Fame Story: Νικηφόρος και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνουν στην ακαδημία (19/10) – Η αντίδραση της Χριστίνας

Fame Story: Νικηφόρος και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνουν στην ακαδημία (19/10) – Η αντίδραση της Χριστίνας

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Fame Story στο Star;

Άλλο ένα επεισόδιο Fame Story έρχεται απόψε (19/10) στις 23.00 στο Star και στην Ακαδημία εισβάλλει ο Νικηφόρος. Ο τραγουδιστής και παλιός παίκτης του X Factor έχει πολλά να πει και να συμβουλεύσει τα υποψήφια αστέρια της ακαδημίας.

Iδιαίτερα βέβαια έχει να πει πολλά στον Σωτήρη που στο live της Παρασκευής θα πει το δικό του «Υποσχέσου». Ο Σωτήρης ενθουσιάζεται όταν ο Νικηφόρος του ανακοινώνει ότι στο Live θα κάνουν ντουέτο πάνω στη σκηνή και ξεκινούν αμέσως πρόβα. Ο Δημήτρης Κλειδάς και ο Γιάννης Στεφανίδης ζηλεύουν επειδή ο Σωτήρης θα είναι ο τυχερός.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επίσης μπαίνει στην ακαδημία για μαθήματα styling στους σπουδαστές και για να κάνει fitting με τα ρούχα που θα εμφανιστούν στο Live, αλλά η Χριστίνα Ζιώγα επιλέγει να μην παρακολουθήσει το μάθημα.

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τον Danny και τον Victor την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τους, μετά την προσθήκη του rap κομματιού.

Ο Νίνο έρχεται στην Ακαδημία με διάθεση για παιχνίδι! Έτσι, ανακοινώνει στους σπουδαστές ότι θα κάνουν μία μυστική ψηφοφορία, όπου θα ψηφίσουν αν τους αρέσουν ή όχι οι καθηγητές και οι κριτές.

Στο συμβούλιο οι καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση, ενώ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παίρνει θέση για το τι έχει συμβεί με τη Χριστίνα Ζιώγα.

Η ανάθεση των τραγουδιών για το 4ο Fame Story Live

Τι θα τραγουδήσουν οι μαθητές την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star;

Τίτος Λαχανάς – Livin’ la vida loca (Ricky Martin)

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Υποσχέσου (Νικηφόρος)

Γιάννης Στεφανίδης – Όλος δικός σου (Αντώνης Ρέμος)

Στράτος Τζώρτζης – Φύλακας Άγγελος (Γιάννης Κότσιρας)

Φειδίας Ηροδότου – Bloody Mary (Lady Gaga)

Andrew Punch – Ξένος (Ματούλα Ζαμάνη)

Nicky Glossom – Λάμπω (Άννα Βίσση)

Δημήτρης Κλειδάς- Losing my religion (REM)

Danny & Victor Ighodaro – Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια (Χρηστάκης)

Μegan Alcandara- Ξέρω τι ζητάω (HI5)

Μαίρη Τσαβαλιά – Χάρτης (Νατάσα Θεοδωρίδου)

Άννα Πολτζόγλου- 7/7 (Ιουλία Καλλιμάνη)

Αριστέα Αλεξανδράκη- 7 Rings (Ariana Grande)

Χριστίνα Ζιώγα – Problem (Ariana Grande)

Όσα είπε ο Νικηφόρος για την είσοδό του στην ακαδημία

Με αφορμή την αποψινή του παρουσία στο Fame Story, ο Νικηφόρος μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον ρόλο του.

«Μπήκα μέσα για να συμβουλεύσω τον μαθητή που θα πει το τραγούδι μου που το έχω γράψει εγώ αλλά και να τους πω κάποια πράγματα που δεν μας είχαν πει.

Ήμουν συνειδητοποιημένος αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνει όταν βγω έξω.  Τους είπα να είναι ο εαυτός τους γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για όλους εμάς και πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι για αυτό».

Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας Fame Story αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τους τέσσερις κριτές, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.