Fame Story: Ο Jimmy Sion ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες – «Δώστε τα όλα παιδιά»
Reality TV

Fame Story: Ο Jimmy Sion ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες – «Δώστε τα όλα παιδιά»

Fame Story: Ο Jimmy Sion ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες – «Δώστε τα όλα παιδιά»

Μοιράζεται συμβουλές με βάση τη δική του εμπειρία

Το Fame Story επιστρέφει πιο σύγχρονο και ανανεωμένο από ποτέ και τα νέα ταλέντα είναι επί ποδός για να αναδειχθούν στο τραγούδι.

Μέσα από τη συχνότητα του STAR τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται να εντυπωσιάσει και να δώσει μια ευκαιρία σε όσους λατρεύουν το τραγούδι, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, η μουσική Ακαδημία θα έχει μια διαφορετική νότα, αφού η αμεσότητά του και το χιούμορ του θα δέσουν αρμονικά.

Ο Jimmy Sion που γνωρίσαμε μέσα από το House Of Fame, μια εξίσου μουσική Ακαδημία, δίνει τις δικές του συμβουλές σε όσους θέλουν να συμμετέχουν.

Με stories του στο Instagram ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες, οι οποίοι του έστειλαν και προσωπικό μήνυμα προκειμένου να τους δώσει συμβουλές.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες στο famestory.gr

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Η οικειοθελής αποχώρηση, η επιστροφή και το στίγμα που άφησε ο Νίνο στη μουσική ακαδημία