Fame Story: Ο Τίτος ως «ήρεμη δύναμη» κέρδισε τους κριτές – «Όταν ο κόσμος αποφασίζει, εμείς κάνουμε πίσω»
Reality TV

Fame Story: Ο Τίτος ως «ήρεμη δύναμη» κέρδισε τους κριτές – «Όταν ο κόσμος αποφασίζει, εμείς κάνουμε πίσω»

Fame Story: Ο Τίτος ως «ήρεμη δύναμη» κέρδισε τους κριτές – «Όταν ο κόσμος αποφασίζει, εμείς κάνουμε πίσω»

Η σταθερή πορεία του τον έφτασε μέχρι το τέλος

Μπορεί να είχε τα πάνω του και τα κάτω του ο Τίτος στο Fame Story, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τόλμησε να πει διαφόρων ειδών τραγούδια, βγαίνοντας από τη ζώνη ασφαλείας του.

Αυτό φαίνεται ότι τον ευνόησε αρκετά και είναι έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και το δισκογραφικό συμβόλαιο.

Πώς φάνηκε στους κριτές η ερμηνεία του στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού;

«Είσαι ωραίος και μετράς! Ένα μεγάλο συγχαρητήρια για την πορεία σου μέχρι τώρα. Έχεις ελάχιστα κοινά με τον άντρα που βλέπουμε τώρα. Είσαι άνετος! Φαίνεται λες και έχεις φάει πολλά ψωμιά στις σκηνές. Μπράβο σου πραγματικά», είπε ο Light.

«Τίτο μου είσαι σταθερός. Πάντα στο μυαλό μου σε έχω σαν τον πιο σταθερό παίκτη. Είσαι καλός τραγουδιστής, δύσκολα δεν θα τα πας καλά. Χαίρομαι που είσαι στον τελικό, σου άξιζε αυτή η θέση. Και ο κόσμος να μην σε είχε κρατήσει τόσο καιρό, θα σε είχαμε επιλέξει εμείς. Σου εύχομαι να πάρεις αυτό που θες, τη νίκη», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πρόσθεσε: «Ο Τίτος είναι η ήρεμη δύναμη. Ξεκίνησε χαλαρά και εξελίχθηκε σε αυτό που βλέπουμε στην σκηνή. Είναι μεγάλη νίκη που είσαι στον τελικό, το πρώτο βήμα έχει γίνει. Το κοινό βλέπει πράγματα σε εσένα και όταν το κοινό αποφασίζει εμείς καθόμαστε πίσω και χειροκροτούμε».

«Είσαι μια σταθερή αξία, έχεις μια λάμψη. Πιστεύω ότι το γυαλί και ο φακός σε θέλει. Και το απέδειξες κάθε φορά που είσαι υποψήφιος για αποχώρηση και ο κόσμος σε κράτησε. Θα ήθελα να σε ξανακούσω να το λες. Είσαι ολόσωστος στους τόνους σου, μου έλειψε η ψυχή στο τραγούδι αλλά έχεις μια λάμψη που υπερκαλύπτει και τυχόν αμηχανίες. Ήταν λίγο αμήχανο αλλά είσαι ένα λαμπερό πλάσμα», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Μαγευτική η Αριστέα «τους έστειλε όλους για τσάι» – «Ήταν τόσο καλό που νόμιζα ήταν playback»