Fame Story: Οι τσακωμοί που άφησαν εποχή και είναι viral μέχρι και σήμερα
Reality TV

Fame Story: Οι τσακωμοί που άφησαν εποχή και είναι viral μέχρι και σήμερα

Fame Story: Οι τσακωμοί που άφησαν εποχή και είναι viral μέχρι και σήμερα

Εσύ τους θυμάσαι;

Το πιο αγαπητό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, Fame Story, επιστρέφει στη πιο σύγχρονη εικόνα του μέσα από τη συχνότητα του STAR, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, που με το χιούμορ του και την αμεσότητά του θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο πρόγραμμα.

Πάμε, όμως, τώρα να θυμηθούμε στιγμιότυπα από τη μουσική Ακαδημία που άφησαν εποχή και που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τους επικούς καυγάδες που γίνονταν είτε στο σπίτι, είτε κατά τη διάρκεια των live.

Άσπα Τσίνα – Φωτεινή Τσιτσίγκου – Ελεάνα Παπαϊωάννου

Αυτή η τριάδα φωτιά έκανε τους τηλεθεατές να «κολλήσουν» μπροστά από την τηλεόρασή τους. Οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στη μουσική Ακαδημία να μην έχουν προηγούμενο, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να κάνει μέχρι και προσωπική κουβέντα με την καθεμία.

Η επική ατάκα: «Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@#κισμένης», όπως και το «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», είναι από τις πιο viral ατάκες.

Τόσο το υπεροπτικό ύφος της Άσπας, όσο και ο εκνευρισμός της Φωτεινής συνοδευόμενος από φωνές είναι από τα highlight του Fame Story.

Νίκος Μουρατίδης – Τατιάνα Στεφανίδου – Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Τα live με παρουσιάστρια τη Τατιάνα Στεφανίδου ήταν πραγματικά το «ψωμάκι» του τηλεθεατή, αφού οι ατάκες που λέγοντας στον αέρα χτυπούσαν κόκκινο.

Η καυστική κριτική του κ. Μουρατίδη και η άτυπη κόντρα με την παρουσιάστρια, έκανε τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξευθούν.

Μάρκελλος Νύκτας – Αντιγόνη

Η άρνηση της Αντιγόνης να φορέσει τα ρούχα του Μάρκελλου Νύκτα, τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού. Μη μπορώντας να διαχειριστεί την άρνησή της, της φώναζε: «Τι είσαι εσύ το ξεχωριστό από όλους τους μαθητές;».

Ο τρόπος που της φώναζε και διαφωνούσαν έκανε την παίκτρια να μείνει «παγωτό» και στο τέλος να ξεσπάσει σε κλάματα και να φύγει άρον άρον από την αίθουσα.

Νίκος Μουρατίδης – Μάρκελλος Νύκτας

Το «Σκ@σε ηλίθια» είναι και αυτό μία από τις ατάκες που έχουν αφήσει εποχή. Η on air διαφωνία Μουρατίδη – Νύκτα πήρε άλλες διαστάσεις με το κοινό που βρέθηκε στο στούντιο να χειροκροτεί και να σοκάρεται ταυτόχρονα.

Οι παίκτες που περίμεναν να ακούσουν την κριτική τους ήρθαν σε άβολη θέση, αφού δεν ήξεραν αν χρειάζεται ή όχι να πάρουν θέση.

Κατερίνα Κούκα – Άσπα Τσίνα

Η Άσπα ήταν η πέτρα του σκανδάλου στην Ακαδημία, αφού η έντονη προσωπικότητά της και η ωμότητα της αλήθειάς της, ήταν κάτι που ενοχλούσε πολλούς.

Άλλη μια κόντρα που είχε με αφορμή τον τσακωμό της με την Φωτεινή, ήταν αυτή με την Κατερίνα Κούκα στα live.

Οι δύο γυναίκες αντάλλαζαν κουβέντες με αρκετά ειρωνικό ύφος, με τους τηλεθεατές να έχουν βγάλει τα σποράκια και να παρακολουθούν με αγωνία τη συνέχεια.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες στο famestory.gr

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Οι παθιασμένοι έρωτες που «φούντωσαν» στην Ακαδημία