Fame Story – Τίτος: Το έσωσε στο παρά πέντε αλλά…νευρίασε η Φουρέιρα – «Με έχεις τσαντίσει πάρα πολύ»
Reality TV

Fame Story – Τίτος: Το έσωσε στο παρά πέντε αλλά…νευρίασε η Φουρέιρα – «Με έχεις τσαντίσει πάρα πολύ»

Fame Story – Τίτος: Το έσωσε στο παρά πέντε αλλά…νευρίασε η Φουρέιρα – «Με έχεις τσαντίσει πάρα πολύ»

Κατάφερε να τους κερδίσει στο δεύτερο μισό του τραγουδιού

Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Τίτος στην σκηνή του Fame Story και ήταν έτοιμος να χορέψει το δικό του ζεϊμπέκικο.

Όπως εξομολογήθηκε, την εμφάνισή του θέλει να την αφιερώσει στον πατέρα του αφού του αρέσει πολύ το ζεϊμπέκικο και μάλιστα κατά την άποψή του χορεύει το καλύτερο από όλους.

Η εβδομάδα του ήταν γεμάτη αφού παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στο Breakfast@Star αποκαλύπτοντας και το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Επί σκηνής δεν δίστασε να χορέψει ζεϊμπέκικο μιας και το τραγούδι το επιβάλλει!

«Με έχεις τσαντίσει πάρα πολύ. Βγήκες αποσυντονισμένος! Τι σε αποσυντόνισε; Σε έχουμε μάθει 8 εβδομάδες τώρα και όταν βγαίνεις καρφώνεις με το βλέμμα σου. Τώρα με το πρώτο σου γύρισμα δεν ήξερα τι έχει συμβεί. Μέχρι να χορέψεις το ζεϊμπέκικο. Με τσάντισες! Και όταν την έριξες είπα “Ευτυχώς Παναγία μου! Έσωσες τη βραδιά”. Το άλλο μισό το απογείωσες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μέχρι να φτάσει στο ζεϊμπέκικο ήταν αμήχανο. Μετά το νιώσαμε και στο τελευταίο ρεφρέν ήσουν to the point. Με έκανες να νιώσω άνετα, ξεαγχώθηκα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Θα συμφωνήσω μέχρι ενός βαθμού που το highlight ήταν το ζεϊμπέκικο, ήταν σένιο. Σας κρίνουμε για 1,5 λεπτό που είστε στην σκηνή. Είναι δύσκολο και απαιτητικό για εσάς αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Δυστυχώς σήμερα το έπιασες μετά από το μισό. Δεν ήσουν κακός! Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και περιμένουμε από όλους σας κάθε performance να είναι εξαιρετικό», συνέχισε ο Light.

Με τον Αντώνη Ρέμο να καταλήγει: «Εμένα με συγκίνησες σήμερα! Δεν είσαι ακόμη επαγγελματίας τραγουδιστής για να μπορέσεις να κοντρολάρεις τις δυναμικές σου. Έχεις ωραία και δυνατή φωνή. Το ρεφρέν σου ήταν πολύ αντρικό, πολύ έξω καρδιά και με συγκίνησε που έχεις αυτή τη σχέση με τον πατέρα σου. Νιώθω ότι είσαι ένα αντράκι που σέβεσαι την οικογένεια και τους ανθρώπους και για μένα θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία αυτό. Ένιωσα αυτό το σεβασμό του και το χάρηκα και θεωρώ το είπε πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης

Fame Story – Φειδίας Ηροδότου: Ο Light τον ρώτησε για φέτα και ο Ρέμος τον κάλεσε να τραγουδήσει μαζί του