Fame Story: Το outsider που τους έβαλε τα γυαλιά – «Άννα θεά, μας πήρες τα μυαλά»
Reality TV

Fame Story: Το outsider που τους έβαλε τα γυαλιά – «Άννα θεά, μας πήρες τα μυαλά»

Fame Story: Το outsider που τους έβαλε τα γυαλιά – «Άννα θεά, μας πήρες τα μυαλά»

«Η περηφάνια είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει»

Μπορεί η Άννα να θεωρούνταν outsiders για αρκετούς στο Fame Story, ωστόσο, κατάφερε να τους βάλει τα γυαλιά και να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ό,τι τραγούδι της δινόταν προσπάθησε να το βγάλει εις πέρας ακόμη και αν ήταν εκτός από τα νερά της ή τα μουσικά της ακούσματα.

Το τελευταίο διάστημα έγινε αγαπητή από τους τηλεθεατές που την παρακολούθησαν στο live streaming και είδαν πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Στα social media ανακηρύχθηκε ως η πιο ειλικρινής και αληθινή σπουδάστρια και της έδωσαν να ερμηνεύσει το Περηφάνια μόνο από τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Μπήκες με την ροκ καρδιά σου και θα βγεις με μια λαϊκή ψυχή και φωνή για να κατακτήσεις τις πίστες», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έδωσες μια νέα πνοή στο τραγούδι, μια δική σου διάθεση, δική σου προσωπικότητα. Η περηφάνια είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη. Έχεις πράγματα να δώσεις και μακάρι να το δεις επαγγελματικά σοβαρά και να το ακολουθήσεις», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε: «Είσαι από τα ωραία τυπάκια, σου έχω αδυναμία. Άννα θεά, μας πήρες τα μυαλά. Προχώρα!».

Ο Light κατέληξε: «Έχεις βρει που είσαι καλή, τι θέλει ο κόσμος να ακούσει. Σε περιμένει μια λαμπρή καριέρα. Υπάρχουν τραγουδίστριες που κάνουν καριέρα που δεν έχουν ούτε τη μισή σου φωνή οπότε έχεις μέλλον!».

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Άφωνοι οι κριτές με την ερμηνεία της Αριστέας – «Έλα, πάρτο και φύγε! Είσαι η νικήτρια μέχρι τώρα»