«Φάρμα» – Ημιτελικός: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ – Ποιος έμεινε εκτός τελικού
Reality TV

«Φάρμα» – Ημιτελικός: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ – Ποιος έμεινε εκτός τελικού

«Φάρμα» – Ημιτελικός: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ – Ποιος έμεινε εκτός τελικού

Μεγάλο ντέρμπι στα πέντε αγωνίσματα του ριάλιτι

Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό, ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τους πέντε φιναλίστ της «Φάρμας» και τους ανακοίνωσε πως θα διαγωνιστούν σε πέντε αγωνίσματα –ειδικά διαμορφωμένα για να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες- και όποιος συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρίσει από το ριάλιτι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος κάθε αγώνα θα καταμετράται η βαθμολογία και εκείνος που έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη από τους πέντε δεν θα περάσει στον τελικό. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

1ο αγώνισμα

Το πρώτο αγώνισμα είχε να κάνει με ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση και διαμορφώθηκε σε δυο μέρη. Στον πρώτο γύρο διαγωνίσθηκαν τα αγόρια με τον Μπιλάκο να υπερισχύει και να συγκεντρώνει τους 20 βαθμούς.

https://streamable.com/e5ktam

Τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια, με την Κυριακή να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τον γύρο και να παίρνει 0 βαθμούς. Ο Ντούπης κέρδισε τους 15 βαθμούς και ο Κώστας Γκρέκας τους 10, με την Κάτια Δέδε να παίρνει τους 5 βαθμούς.

https://streamable.com/ul0vex

2ο αγώνισμα

Πιο δύσκολα τα πράγματα για το δεύτερο αγώνισμα του Ημιτελικού, όπου διαγωνίσθηκαν ταυτόχρονα και οι πέντε παίκτες. Ο Μπιλάκος έφυγε πρώτος, ο Κώστας Γκρέκας ήταν ο επόμενος, ενώ η Κυριακή ήταν η τρίτη που βγήκε εκτός.

https://streamable.com/zml2x3

Αυτός που επικράτησε όμως, ήταν ο Ντούπης. Οι 20 βαθμοί λοιπόν, πήγαν στον Ντούπη, οι 15 στην Κάτια, οι 10 βαθμοί στην Κυριακή και οι 5 στον Κώστα Γκρέκα.

https://streamable.com/7ho339

3ο αγώνισμα

Άναψαν τα αίματα με το 3ο αγώνισμα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους πρώην συμπαίκτες του και να παθιάζεται, στην προσπάθειά του να τους δει να ολοκληρώνουν τη δοκιμασία.

Ο Ντούπης με τον Μπιλάκο κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον 3ο γύρο, αλλά ο Κώστας Γκρέκας δεν μπορούσε να βρει με τίποτα τη λέξη στον γρίφο. Τελικά τα κατάφερε και τερμάτισε κι εκείνος.

Σειρά είχαν τα κορίτσια με την Κυριακή να τερματίζει πολύ πριν από την Κάτια Δέδε.

https://streamable.com/wtlia7

4ο αγώνισμα

Η ώρα του quiz για τη «Φάρμα» και οι πέντε παίκτες έπρεπε να απαντήσουν σε 10 ερωτήσεις για να κερδίσουν τους επόμενους σημαντικούς πόντους για τον ημιτελικό. Ποιος ήταν όμως ο πιο καλά διαβασμένος;

https://streamable.com/ztqvar

Πρώτη αναδείχθηκε η Κυριακή με 8 σωστές στις 10 ερωτήσεις. Στη δεύτερη θέση ο Ντούπης με 4 σωστές απαντήσεις, ακολούθησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος με 3 σωστές απαντήσεις. Ωστόσο, η Κάτια Δέδε και ο Κώστας Γκρέκας είχαν από δυο σωστές απαντήσεις στις 10 με αποτέλεσμα να περάσουμε στον ξαφνικό θάνατο και τη νίκη του… Κώστα Γκρέκα.

https://streamable.com/kdzuzg

5ο αγώνισμα

Ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό το 5ο και τελευταίο αγώνισμα για την πρόκριση στον τελικό της «Φάρμας». Η Κυριακή και η Κάτια αναμετρήθηκαν στα ίσα με τη δεύτερη να κερδίζει την αναμέτρηση.

Σειρά είχαν οι τρεις άνδρες του ημιτελικού με τον Μπιλάκο να ολοκληρώνει πρώτος τη δοκιμασία και ακολούθησαν ο Ντούπης και ο Κώστας Γκρέκας.

https://streamable.com/xh0gyb

Η βαθμολογία

Με βάση τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης διαμορφώθηκε και η τελική κατάταξη για τους πέντε παίκτες. Ο Ντούπης συγκέντρωσε 85 βαθμούς και πέρασε άνετα στον τελικό. Ο Μπιλάκος πέρασε δεύτερος με 60 βαθμούς και η Κυριακή τρίτη με 45 βαθμούς.

Στην τέταρτη θέση ισοφάρισαν όμως με 30 πόντους η Κάτια Δέδε και ο Κώστας Γκρέκας. Και πέρασαν σε μια νέα μονομαχία.

https://streamable.com/5tnin2

Μονομαχία Κάτιας Δέδε και Κώστα Γκρέκα

Μάχη σώμα με σώμα για την τέταρτη και τελευταία θέση του τελικού ανάμεσα στον Κώστα Γκρέκα και την Κάτια Δέδε. Οι δυο παίκτες διαγωνίσθηκαν με δεμένα μάτια και τη βοήθεια των συμπαικτών τους και ο Κώστας Γκρέκας ήταν αυτός που επικράτησε.

Συγκινημένη η Κάτια Δέδε αποχαιρέτησε το όνειρο για τον τελικό της «Φάρμας».

https://streamable.com/7cyjyh