Reality TV

Game of Chefs: Αλλαγή δεδομένων μετά την ανακοίνωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Game of Chefs: Αλλαγή δεδομένων μετά την ανακοίνωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Έκπληκτοι οι διαγωνιζόμενοι

Στη 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας του Game of Chefs, το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από τη vegan gourmet κουζίνα, νικήτρια ήταν η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 5 ψήφους.

Οι ομάδες του Άγγελου Λάντου και του Βασίλη Μουρατίδη πήραν από 3 ψήφους η κάθε μία.

Στην αποψινή ατομική δοκιμασία αποχώρησης μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από τον Διαμαντή Αναστασόπουλο που έχει ασυλία.

Η Ντορέττα ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους ότι θα πρέπει να φτιάξουν ένα νόστιμο vegan πιάτο, χρησιμοποιώντας δύο βασικά υλικά, το ρύζι και την καρύδα, ενώ τους ανακοίνωσε πως απόψε θα αποχωρήσουν 2 παίκτες από το Game Of Chefs.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και τα κάλυψαν με τις καμπάνες. Τα πιάτα μεταφέρθηκαν μπροστά στους 3 σεφ. Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς έκριναν και βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπήρχε το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που άνηκε στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που άνηκε στην αντίπαλη ομάδα.

Τελικά, από τον διαγωνισμό αποχώρησαν ο Μιχάλης Λαζαρίδης κι ο Ηλίας Σταμάτης Καρακατσάνης Τεχάντα.

Exit mobile version