Reality TV

Game Of Chefs: Οι φωνές του Άγγελου Λάντου έφεραν τη νίκη για την ομάδα του

Game Of Chefs: Οι φωνές του Άγγελου Λάντου έφεραν τη νίκη για την ομάδα του

Τι έπαθε πάλι ο σεφ;

Τη δεύτερη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας πραγματοποίησαν απόψε στο Game of Chefs με θέμα και πάλι τη γαλλική κουζίνα.

Κάθε ομάδα κλήθηκε να ετοιμάσει ένα πιάτο με ένα από τα κλασικά υλικά της γαλλικής γαστρονομίας, τα ορτύκια, τα χτένια και τα σαλιγκάρια.

Οι τρεις σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, και οι ομάδες τους διασταύρωσαν τις… κουτάλες τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Για την ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ (ΛΑΝΤΟΣ) μαγείρεψαν οι Φραγκίσκος Μπαλαρίνης, Φράνς Χοριέτι και Άντζελα Παπαβασιλείου.

Για τη ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ) οι Γιώργος Καπενεκάκης και Άγγελος Σακάι και για τη ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ) οι Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Γιώργος Μπερκάκης και Άλκης Μαρκογιαννάκης.

Η Ντορέττα θύμισε ότι δεν ισχύει η ασυλία για την ομάδα που κερδίζει και ότι όλοι οι παίκτες θα μαγειρεύουν και στην ατομική δοκιμασία αποχώρησης εκτός από έναν στον οποίο θα
δώσει την ασυλία ο ίδιος ο σεφ της ομάδας.

Οι διαγωνιζόμενοι σήκωσαν τα μανίκια τους και οι κατσαρόλες… έπιασαν φωτιά!

Ο Άγγελος Λάντος σε ακόμα μια δοκιμασία προσπάθησε να συγκρατήσει τα νεύρα του, βλέποντας τον Φραγκίσκο να μην υπακούει στις εντολές του. Ο πουρές που έφτιαξε δεν έφτανε για τα πιάτα που χρειάζονταν, καθώς δεν τον άκουσε όταν του είπε να βάλει όλο το κουνουπίδι.

«Κάναμε έναν πουρέ μια ώρα σήμερα, δηλαδή είστε απελπισία», είπε στην ομάδα του, με τον Φραγκίσκο να ζητά συγγνώμη.

Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες, δοκίμασαν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν ποιος το ετοίμασε και σε ποια ομάδα ανήκει το καθένα, τα έκριναν και έδωσαν την ψήφο τους σε αυτά που ξεχώρισαν.

Τα πιάτα έκριναν οι: Καφαλούκος Βασίλης, Ζαν Χόφμαν, Άγγελος Ανδριανάκης, Πρωϊμάκης Ιωσήφ, Άρτεμις Τζίτζη, Alain Parodi, Ευθυμίου Άγης, Γληνός Γιώργος, Valegeas Bertrand, Ζαν-Σαρλ Μεταγιέ, Ζάχαρης Μιχάλης.

Η ομάδα που κέρδισε τις περισσότερες ψήφους και ήταν η νικήτρια ήταν τελικά η γκρι ομάδα, παρά το προβλήματα που αντιμετώπισε.

Exit mobile version